Lányok, szerettek úgy öltözködni, hogy látszódjon a hasatok? Mennyit mutattok meg?
nyáron szokott néha kilátszani a hasam,de csak egy pici,nem vagyok magamutogatós,meg az önbizalmam sem akkora,meg van egy kicsi felesleg a csípőmön,nem sok,de engem zavar,hasam amúgy lapos...Persze jólesik ha megnéznek,de ne nyálcsorgatva,mert attól hányok,főleg,ha olyanok,akiknek max az álmaikban lehet egy normális csajuk...(koszos,szakadt,büdös munkásokra gondolok itt)
persze,ha egy olyan pasi figyel fel rám,aki jól néz ki,az növeli valamennyire az önbizalmam...de nekem az a legfontosabb,hogy a páromnak tetszem,ő úgy szeret ahogy vagyok és kész
Nem igazán.
16 évesen kiraktam, akkor még nem volt annyira csúnya (volt rajta felesleg, de volt vékony derekam, meg nem volt striás a hasam), most, hogy már szültem is, nem nagyon van mit mutogassak rajta. Ha meg felcsúszik a felső magától, arról nem tehetek, előfordul, de attól még nem szeretem.
22N
Nem és szerencsére már nem a 80'-90-es éveket írjuk, amikor ez divat volt. xD
Nem szeretem. Ha rövidebb szabású póló van rajtam és egy fél centi kibukkan a hasamból, nem igazán hat meg.
Azt meg egyenesen rühellem, mikor a pasik lesnek, legalábbis, ha idegenek. Az ismerősök meg csak zavarba hoznak. :D Nem egy darab hús vagyok. :/ Meg némelyiknek olyan elvetemült feje van, hogy inkább megijedek, nem-e egy perverz moleszter. xD Bár sok látnivalót nem hagyok kint sose. Azt meghagyom barátomnak. :)
Én nem, nincs akkora önbizalmam:D De ha egy Fantasy-sorozat szereplője lennék, akkor biztos ki lenne a hasam xD
15/l
Nem. Rövidnadrág, vagy szoknya, olyan póló, top, ami nem takar el mindent, de nincs is kint kirakatban a fél mellem...
Engem zavar, ha bámulnak, kábé nulla önbizalmam van, és ha valaki rám néz, rögtön az jár a fejemben, hogy valamit nagyon elrontottam, mikor elindultam, csúnya vagyok, röhög rajtam magában...
Szerintem nem túl igényes megoldás, ha kilátszik az ember hasa a ruhából. Max a strandon a bikiniből, vagy ugyanott bikinifelső rövidnacival, vagy szárival elmegy...
Pedig nekem igazán nincs mit takargatnom, szerencsés alkat vagyok, de ezt a hasmutogatást meghagyom a kurtizánoknak...
"Szerintem nem túl igényes megoldás, ha kilátszik az ember hasa a ruhából"
jó,hogy nem csadorban kell járni...nem igénytelen szerintem ha valakinek picit kilátszik a hasa,persze olyan felsőt nem vennék fel utcára ami épp,hogy a mellem alatt van,az már nálam is túlzás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!