Melegebb vagy hűvösebb időben szerettek jobban öltözködni?
Figyelt kérdés
Én nyáron. Elég egy szép szandi/papucs meg egy lenge egyberuha és lehet indulni. Nem szeretek rétegezni, ilyenkor semmi nem tetszik magamon. :D2021. okt. 7. 12:40
2/9 anonim válasza:
Hidegebben. Melegben vetkőzni szeretek.
3/9 anonim válasza:
Melegben. A vastag öltözék egyrészt sokszor bumfordi, másrészt jelmez, akiben ki-ki elrejtheti a tényleges valóját.
De legjobban az átmeneti évszakok idegesítenek, amikor reggel van 5 fok, délután meg 25, és választhatsz, hogy vagy megfagysz reggel, vagy délután kiskocsin húzhatod magad után a levetett ruharétegeket.
4/9 anonim válasza:
Nekem mindegy. Melegben a lenge cuccokban ki tudom emelni azt, ami előnyös az alkatomban, a több réteg ruhával pedig könnyen elfedem hűvösebb időben azt, ami nem. De kicsit jobban szeretem az olyan időt, amikor már hosszúujjút visel az ember.
5/9 anonim válasza:
Szeretem ezt az átmenet időszakot, amikor lehet menő ki dzsekiket hordani.
6/9 Sunshinedoll válasza:
Se a hideget, se a meleget nem szeretem, az az időjárás, ami mostanában van, ez a néha kicsit napsütéses, néha kicsit esős, de nem dögmeleg és nem is hideg kb. 20 fok környéke nekem tökéletes.
7/9 A kérdező kommentje:
20-25 fok tényleg nagyon jó, de ma már itt sajnos hűvösebb volt már itt, 13 fok volt napközben a max, ez már picit fázós volt nekem.
2021. okt. 7. 18:18
8/9 Sunshinedoll válasza:
Nálunk még ma jó idő volt :)
Amúgy még a 13 is jó egy plusz réteggel.
9/9 anonim válasza:
Hidegben szeretek jobban. Télen is mindig kimegyek felkelés után az udvarra és ott öltözöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!