Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, nektek mi manapság a...

Fiúk, nektek mi manapság a legmenőbb ruha egy 20 év körüli lányon?

Figyelt kérdés
Mi az, amit, ha megláttok rajtunk, muszáj utánunk fordulnotok, mert menőnek, csajosnak, szexinek találjátok?

2023. ápr. 7. 00:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%

Ezek is nagyon tetszenek:

[link]

[link]

[link]

2023. ápr. 7. 08:05
 12/26 anonim válasza:
69%

Én személy szerint a falra mászok ezektől a bő hoodies, 3XL-es farmeros, deszkászcipős lányoktól. Ugyanez igaz a mininadrágokra, meg a köldökig dekoltált felsőkre.

A kevesebb néha több.. egy feszesebb farmer, póló és egy bőrdzseki sokszor szexibb, mint a legkirívóbb, legdivatosabb ruha az üzletekből. Nyáron egy ruha abszolút ver egy sgg fölé erő nadrágot, hiába ér az a ruha akár bokáig.

Azért mi is szeretjük, ha nem látunk egyből mindent, hanem marad egy kis tér a fantáziának.

Nőiesség.. egy kis kiegészítő, harmónia, tisztaság. Nem előnyös, és nehéz úgy nőként nézni valakire, ha úgy néz ki az utcán, mint a fiú osztálytársaid fele általános iskolában.

2023. ápr. 7. 08:25
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
Kíváncsi Kalandozó elég jól belendült 😅
2023. ápr. 7. 09:36
 14/26 anonim ***** válasza:
13%
2023. ápr. 7. 09:36
 15/26 anonim ***** válasza:
79%
Ha egy Killstar disgrace ruha lenne rajta platformos csizmaval vagy bakancsal, akkor tuti leszólitanam
2023. ápr. 7. 13:28
 16/26 anonim ***** válasza:
89%

Bocs hogy lányként válaszolok, de megosztanám a meglátásaimat. Teljesen átlagosnak tartom magam, ennek ellenére sokszor úgy megbámulnak az utcán, mintha valami szupermodell lennék (nem direkt öltözködöm úgy, ahogy, nem szeretem, ha megbámulnak, nem direkt provokálom ezt ki). Ugyan nem vagyok férfi, de ahogy látom, sokaknak az arany középút jön be, ahogy én is öltözködöm: nem nézek ki úgy, mint egy fiú, hanem nőies vagyok, de nem esek túlzásokba sem, nem pakolom ki a melleimet vagy a fenekemet, nem hordok köldökig kivágott felsőket vagy olyan szoknyákat/nadrágokat, amik alá totál belátni.

Amikor a következő ruhadarabok vannak rajtam, többen szoktak megnézni: szoknya vagy egyberuha (nyáron sokszor felveszek térd felettig érő egyberuhákat, sima virágmintás, egyszínű vagy mondjuk pöttyös, mégis mindenki megnéz, pedig még csak nem is kifejezetten testhezálló), csizma, magassarkú, feszülős farmer, valami szép blúz és persze a kiegészítők is sokat tudnak dobni, pl. télen vagy jó sál, ami illik az ember arcához, öltözetéhez, egy szép nyaklánc, öv stb.

2023. ápr. 7. 14:59
 17/26 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem erre egyébként leginkább a lányok tudnának legjobban válaszolni, milyen ruhákban nézik meg őket. "Egy szép lányt egy krumpliszsákban is megnézek" - na persze pityu. Ha ott állna mellette egy meztelen csaj, biztos, hogy őt bámulnád.
2023. ápr. 7. 16:35
 18/26 anonim ***** válasza:
55%
2023. ápr. 7. 17:17
 19/26 anonim ***** válasza:
34%

Én a nőies, elegáns felé hajló, és az "irodai" stílust értékelem.

De ebből sajna alig - alig látok, főleg fiatalokon. :(

A "kedvencem" meg az, mikor minden csaj lenyomja, hogy ő mekkora "EGYÉNISÉG", miközben 10-ből 10-nek 100%-ig egyforma táska, cipő, telefon, ruha, haj, és smink van.

Utoljára vagy 2 hete láttam egyedi stílusú lányt. Barna bőrkabát + farmer + krokodilbőr western csizma + pilóta napszemüveg.

2023. ápr. 7. 18:55
 20/26 anonim ***** válasza:
72%
Az én kedvencem az mikor egy kertész farmer szoknya, vagy kertész rövidnadrág van a lányon, télen harisnyával, nyáron meg egy kis ujjatlan atléta felsővel:) de nagyon ritkán látok már ilyet, biztos ki ment a divatból:(
2023. ápr. 8. 07:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!