Fiúk, nektek mi manapság a legmenőbb ruha egy 20 év körüli lányon?
Ezzel azért nem tudok egyetérteni.
Volt egy-két olyan hölgy ismerősöm, akik nem tartoztak épp a legszebb nők közé, de ég és föld volt a különbség, annak tükrében, hogy hogyan voltak felöltözve. Persze ez az alapokon nem változtat, de elég erős optikai tuning.
Ugyanez igaz a szép nőkre is.. egyértelmű, hogy szép.. de egy kopott, kinyúlt pólóban, meg egy szakadt nadrágban, zsíros hajjal nem bámulod úgy.
Arról nem is beszélve, hogy az öltözködésből sugárzó ízlésesség, igényesség, meg tud szépíteni valakit a szemnek..
25
Én alapvetően egy ronda ember vagyok. Párszor volt rajtam tényleg szép, ízléses ruha. Szépnek éreztem magam amitől az önbizalmam is megnőtt, valószínűleg ez is hozzá dobott az összképhez. Viszont az emberek egy részét nem érdekelte/nem vette észre a többiek vagy nevettek vagy annyit mondtak hogy szép ruha csak kár hogy rajtam van, persze ezt nem a szemembe mondták csak hallottam ahogy beszélik.
Van 2 nagyon szép, vonzó barátnőm. Ők hiába fiúsan öltözködnek mindig megnézik és megdicsérik őket.
Nyilván ez nem minden esetben így van de én ezt tapasztaltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!