Fiúk, nektek mi manapság a legmenőbb ruha egy 20 év körüli lányon?
Én a vagányabb öltözködést pártolom.
Kockás ing, zenekaros póló, bő hoodie (főleg ha fehér színű), világoskék farmering, ezek például mind-mind imponálnak 🙂
szóval leginkább vagy olyan esetben, ha jól kivehető hogy mi lehet a ruha alatt, vagy olyan esetben, ha nem nagyon fedi ruha az idomokat.
hűvösebb időben sztreccses farmerek vagy világosabb színű leggings, nyári melegben p*csanaci - és persze jó alak (hisz szomszéd marika néni tökmindegy, miben van, nem fogja felkelteni a figyelmemet)
Ilyen ruhában tuti utána fordulnék
Nekem nagyon bejönnek az alakot hangsúlyozó, bodycon típusú ruhák, miniruha/miniszoknya, merész dekoltázs, kivágások, hátat, vállakat, lapockát szabadon hagyó ruhák, tűsarkú cipő. Bejönnek az ezeket a ruhákat bátran viselő, merészen öltözködő (vetkőző) lányok.
Nem leszek népszerű, de nekem nagyon tetszenek a klasszikus, pin up-os ruhák.
Azt természetesen nem tudom, hogy ezek az öltözetek mennyire lehetnek kényelmesek. Nyilván megvan az idejük, tehát senki se legyen pántos ruhácskába a tél közepén még akkor se ha esküszik, hogy az a hajszálvékony átlátszó fekete harisnyácska melegen tartja.
De alapvetően tetszik ez a stílus, még akkor is ha nem a manapság divatos "mindent is megmutató" öltözet.
Félreértés ne essék, nem azonosítom ezekkel a ruhákkal az elnyomott 50'-es évekbeli nőket, nem emiatt tetszenek.
Én a farmeros-pólós lányokat szoktam megnézni.
És a menőt nemigen tudom értelmezni a kontextusban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!