Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk ti tényleg ennyire...

Fiúk ti tényleg ennyire szeretitek a harisnyát?

Figyelt kérdés
Bocsi de most fel tűnt nekem hogy, ha ilyen vagy hasonló kérdés van ki írva, akkor több fiú férfi szól hozzá hogy, bizony ő szereti a harisnyát. Nekem ezzel nincsen semmi bajom félreértés ne essék nem azért írtam ki ezt a kérdést.

2023. ápr. 2. 08:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
86%
Én szeretem, ilyen időben a legjobb. Kényelmes nagyon és nem csak a lábat védi ha nem a derekamat is, mert elég magas a harisnya azon része.
2024. márc. 3. 05:28
 82/85 anonim ***** válasza:
11%
Vannak beteg emberek
2024. márc. 3. 10:38
 83/85 anonim ***** válasza:
62%
Igen! itt vagy rá élő példa!
2024. márc. 3. 11:56
 84/85 anonim ***** válasza:
55%
Manapság szoktam látni Pesten egy 30-35 év körüli srácot ,aki a villamoson fehér pólóban,fekete rövidgatyában,fehér kötött harisnyanadrágban(amilyet oviban hordtunk,hívhatjuk cérnanadrágnak is),és szandálban jár.Csak azon csodálkozom,hogy nem sül meg benne ebben az Istenverte hőségben,de végül is semmi közöm hozzá,csak olyan furcsán néz ki így! Oviban voltunk így annak idején öltöztetve,de inkább a lányokra adtak ilyen fehér harisnyát!
2024. jún. 27. 12:14
 85/85 anonim ***** válasza:
100%

#85 Biztos neki az a fajta harisnya tetszik, ahhoz ragaszkodik.

És ez tényleg ilyen mánia, kimondom bátran:fétis is.

Nyilván azért hordunk harisnyát,mert nagyon tetszik és ragaszkodunk hozzá.

Én pl a nylonharisnyàkèrt rajongók, nemcsak tetszik, hanem maga a nylon anyaga tetszik,és ahogy rácuppan minden részén a testemen az is egy ők amiért imádom 😊.

És amiért nyáron is felveszem, mivel szükséges dolog, de nekem többnyire nincs melegem nylonharisnyában, de tudom, hogy sokaknak ezt nehéz elhinni. És sokan utálják. Én erre azt mondom, mindenkinek másban van melege,más tart kényelmesnek. Nekem pl azok akik nadrágba, vastag zokniban,fekete ruhàkba,bakancsban, munkavédelmi cipőbe járnak kánikulában, pedig nem is dolgozni veszik fel, nekem ők a fura emberek...

2024. jún. 27. 13:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!