Fiúk ti tényleg ennyire szeretitek a harisnyát?
Igen,de csak a régifajta bordázott pamutharisnyanadrágot! Az egész oviskoromban kezdődött,és a mai napig megmaradt! Ott minden gyerkőcön ilyen harisnya volt,nem volt kivétel hogy fiú,vagy lány, mert az óvónők azt mondták rá,hogy praktikus ruha, és egyben uniszex is! A lányok szoknyával,mi fiúk rövidnadrággal viseltük.
Aztán a sulis éveim alatt szintén viseltem télen,de csakis a nadrág alatt.A gázosabb a tesióra volt,amikor át kellett öltözni,és nálunk a fiúk körében elég cikinek számított! Úgy csináltam,hogy a farmernadrággal együtt lehúztam a harisnyanadrágot,beleértve a zoknit is,belenyomtam észrevétlenül a tornazsákba, és mikor vége volt a tesiórának,felöltöztem és a wc- ben vettem fel,hogy ne röhögjenek rajtam a többiek! Mivel az osztálytársaim 90%-a erre volt hajlamos.
Főleg a fehér bordázott harisnya tetszik nagyon a mai napig,nem tehetek róla, ez van.Ünnepségeken emiatt írígyeltem a lányokat,legalább nekik nem kellett a lábukat eltakarni,de nagyon is megbámultam őket.Csodábak tartom hogy nem lettem citromsárga az írígységtől.Sajnos ez a harisnya 25 éve eltűnt a boltokból itt Magyarországon. Az ezredforduló előtt még tudtam venni bőven,de mivel elhasználódtak,így rendelnem kellett külföldről.Csakis ott lehet hozzájutni.A Szlovákok elkezdték megint gyártani,de a baj csak az,hogy a gyerekek részére.Pedig az tiszta pamutból van,amilyen harisnyát meg én rendelek Németországból, az gyapjúból készül.
A lényeg, hogy találtam,és hordható,van már egész szép gyűjteményem belőle sok színben,nemcsak Fehérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!