Fiúk ti tényleg ennyire szeretitek a harisnyát?
Figyelt kérdés
Bocsi de most fel tűnt nekem hogy, ha ilyen vagy hasonló kérdés van ki írva, akkor több fiú férfi szól hozzá hogy, bizony ő szereti a harisnyát. Nekem ezzel nincsen semmi bajom félreértés ne essék nem azért írtam ki ezt a kérdést.2023. ápr. 2. 08:53
32/85 anonim válasza:
Kedves kérdező azt hiszem én szerencsés vagyok mert nem viszketek benne és igazán szeretem amikor harisnyában lehetek, a combfixek a kedvenceim! 36/F
33/85 anonim válasza:
Nem kicsit se inkabb kenyelmes erzest nyujt
34/85 anonim válasza:
Nekem nem jön be nejlon, csak a pamut.
35/85 anonim válasza:
Nekem is csaj javasolta :)
Jó, kényelmes, télen meleg.
Nadrág alatt hordom.
36/85 anonim válasza:
Probaldki rövidnadraggal..nagy szupi..
37/85 anonim válasza:
Én nagyon rá kaptam hogy, rövid nadrággal hordjam:) Szupi!
38/85 anonim válasza:
Igen.. remelem .egyszer.. ez tök termeszetes lesz
40/85 anonim válasza:
Én télen hordom, nadrág alatt, amikor olyan minuszok vannak, hogy befagy a feneked.
Mi értelme harisnyát rövidnadrággal hordani? Rövid nadrágot, akkor hordok, amikor már meleg van, full felesleges réteg. Puszta magamutogatás, provokálás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!