Fiúk ti tényleg ennyire szeretitek a harisnyát?
Figyelt kérdés
Bocsi de most fel tűnt nekem hogy, ha ilyen vagy hasonló kérdés van ki írva, akkor több fiú férfi szól hozzá hogy, bizony ő szereti a harisnyát. Nekem ezzel nincsen semmi bajom félreértés ne essék nem azért írtam ki ezt a kérdést.2023. ápr. 2. 08:53
11/85 anonim válasza:
Én szeretek harisnyát hordani, de csak nejlont. Számomra kényelmes és szuper érzés benne lenni.
Leggingset is szeretem, de csak úgy ha veszek alá nejlonharisnyát.
F
12/85 anonim válasza:
Ja, hogy arra gondoltál, hogy férfiak viselik a harisnyát? Az annyira nem elterjedt, csak itt akad pont egy-két elmeroggyant aki valamiért erre gerjed hogy ilyen kommentekkel szétspammeli a harisnyás kérdéseket.
13/85 anonim válasza:
A legszexibb női ruha. Nagyon tetszik, ha egy Nő harisnyát visel.
14/85 anonim válasza:
Én hordok harisnyát fiúként. Általában csak nadrág alatt. Ritkán voltam olyan bátor, hogy rövidnadrághoz felvegyem.
15/85 anonim válasza:
Én combfixet szoktam hordani! 36/F
16/85 anonim válasza:
Én meg egyáltalán nem szeretem.
17/85 anonim válasza:
Nön bejövős, de én nem hordanám :D
19/85 anonim válasza:
Nekem sincs vele semmi bajom, jó meleg és kényelmes. És jó magas a dereka, így azt is nagyon jól védi.
20/85 anonim válasza:
Ha az időjárási olyan akkor természetesen én is fel veszek harisnyát. Nem annyira a kedvencem viszont cserébe jól melegit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!