Fiúk ti tényleg ennyire szeretitek a harisnyát?
Figyelt kérdés
Bocsi de most fel tűnt nekem hogy, ha ilyen vagy hasonló kérdés van ki írva, akkor több fiú férfi szól hozzá hogy, bizony ő szereti a harisnyát. Nekem ezzel nincsen semmi bajom félreértés ne essék nem azért írtam ki ezt a kérdést.2023. ápr. 2. 08:53
41/85 anonim válasza:
Nekem kényelmes én azért szeretem így.
42/85 anonim válasza:
#40 Akkor hordjuk, ha elég amennyit egy harisnya melegít, a rövidgatya csak takarja a feneket.
43/85 anonim válasza:
Ezt nem is lehetett volna szebben meg fogalmazni. A rövidnadrág gyakorlatilag csak el takarja a harisnyát:)
44/85 anonim válasza:
A viszketés a szőr miatt lehet. Csupasz lábbal nincs ilyen gond.
De az áttetsző harisnya + szőrös láb szerintem se jó kombó. Aki hordani akarja epiláljon!
45/85 anonim válasza:
Igen nagyon kenyelmes ugy en mind3nnap viselem feketet testszinűt.. rövidnadtrággal
46/85 anonim válasza:
Milyen az a "fekete testszínű"?
47/85 anonim válasza:
Fekete vagy testszinü.. bocsi. Egybe irtam
48/85 anonim válasza:
10 éve hordok harisnyát. Barátnőm adott először egyet egy hideg napon,azóta megszerettem.
49/85 anonim válasza:
Én saját magamnak vettem kb 20 éve én azóta szeretem:)
50/85 anonim válasza:
Én gyakran hordtam nylon harisnyát pasiként akár nadrág alatt hidegben, akár láthatóan.De az fix, hogy általában nem kényelmes és macerás vele bánni, könnyen kiszakad,és sajnos az emberek zömének nem ffias akin a nylonharisnya látszik, ezért és mert kényelmetlen többnyire, hanyagolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!