Harisnyás lányok, fiúk! Ti szeretitek a kompressziós harisnyát is hordani?
Figyelt kérdés
Azokhoz szól a kérdésem, akik szeretik a nejlonharisnyákat hordani. Akik azt szeretik benne, hogy kellemes érzés a bőrüknek a nejlon érzete. :)
Ti próbáltátok már a kompressziós nejlonharisnyákat? Ha igen azt is szeretitek?
#fiú #lány #harisnya #kényelem #fétis #harisnyanadrág #kompressziós #kompressziós harisnya #nejlonharisnya #komfortos
2014. márc. 25. 14:13
1/10 anonim válasza:
Harisnyafétised van? A kis perverz...
Bocs, de a nejlon minden, csak nem kényelmes!
Egyébként a mai harisnyák közül már csak az olcsó vackok készülnek 100 % nejlonból. Feltaláltak már bőrbarátabb anyagokat is.
2/10 anonim válasza:
én rendszeresen hordok orvosi javaslatra,nagyin kényelmes,ha ugy van rövidnadrággal is, mert nem fáj benne a lábam.38 ff!
3/10 anonim válasza:
Nekem is kellett ilyet hordani - a lábam amputálása után, a csonk formálására. Nem szerettem!
A sima harisnyát viszont igen.
5/10 anonim válasza:
Nem próbáltam, passzos leggingset szoktam, az is hasonló.
6/10 anonim válasza:
Hagyományos harisnyákat szoktam csak,ezeket imádom.
7/10 A kérdező kommentje:
És a hagyományosból milyeneket hordasz? Nyilvánosan is felveszed, vagy csak nadrág alá? Fiú/lány vagy?
2015. okt. 27. 22:25
8/10 anonim válasza:
Én simán felveszem hogy látszik, fényes nylonharisnyát hordok szinte mindig, férfi vagyok. Kompressziósat nem vettem, szerintem az visszeres lábra jó. Ha vki a nagyon szűket szereti, inkább alakformálósat hordjon, bár szerintem a sima nylonharisnyát is lehet feszesen és passzosan, csak akkor pár nap és kinyúlik és kiszakad.
9/10 anonim válasza:
Én hordok kompressziósat is, szeretem nagyon. :) Sportoláskor mindig az van rajtam a feszülős sportnadrág alatt. De simán hétköznapra is sokszor felveszem a szűk farmer alá.
F
10/10 anonim válasza:
Enis hordom mindegyiket..itthon is..lenyeg h passzos legyen kivsit szűkebb és jó magasra fel lehessen húzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!