Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiatalok többsége (főleg nők)...

Fiatalok többsége (főleg nők) miért járnak talpig feketében?

Figyelt kérdés

2023. febr. 25. 13:55
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Nem attól vagy valaki, hogy más színt hordasz..de attól sem vagy valaki, hogy 100 éves nagyihoz hasonlítod azt, aki más színt hord :D
2023. febr. 26. 12:12
 32/37 anonim ***** válasza:
95%
Én pl azért, mert a fekete ruhák tetszenek a legjobban és szerintem ez is áll jól. Próbálok néha kilépni komfortzónámból és próbálkozni színesebb dolgokkal, de a fekete az örök kedvenc. Egyébként elég pozitívan élek, szóval nem depresszió miatt hordok feketét.
2023. febr. 26. 13:04
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg sok olyan embert ismerek, aki szürkében és feketében is nagyobb egyéniség, mint aki rikító színeket hord. Semmi bajom azzal sem, ha valakinek az tetszik. Szerintem ettől színesebb a világ, hogy mindenki olyanokat hord, amiben jól érzi magát, akkor is, ha ezek sötét színek. Az, hogyha valaki egy érdekes személyiség, az át fog jönni így is úgy is.
2023. febr. 26. 13:17
 34/37 anonim ***** válasza:
58%
Jézusom, ti nem vagytok normálisak, hogy ennyi agressziót váltott ki belőletek egy ilyen hülyeség. -.-
2023. febr. 26. 15:42
 35/37 anonim ***** válasza:
30%
Feketén nem látszik annyira a kosz,amúgy a magyarok többsége igénytelen xar,plusz nem is tudnak öltözködni.
2023. márc. 3. 22:59
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Fekete feketevel jol megy. Nem kell

idozni vele,h izleses legy. Barmilyen ekszer ok vele.

Legutobb pezsgoszin selyembluzt vettem es szornyu volt rozsaszin bizsuval

2023. márc. 4. 09:27
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Full felszínes dolog ezen rugózni hogy ki mit visel. Ha neked nem tetszik a fekete, vegyél fel színeset. Ki a pcsámat érdekel? Kérdezem ezt nőként...
2023. márc. 4. 09:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!