Mit gondolnátok egy lányról aki csak feketében jár?
Figyelt kérdés
Szeretnék csak fekete ruhákba járni, viszont félek hogy azt gondolnák gyászolok meg ilyenek..2022. febr. 24. 16:49
1/17 anonim válasza:
Nem gondolnám miatta, hogy biztos gyászolsz, szerintem ez eszembe se jutna. Annyit feltételeznék csak, hogy a fekete a kedvenc színe és nem szívesen hord színes dolgokat.
2/17 anonim válasza:
Semmit, én is szinte csak feketét hordok és nem gyász miatt, hanem mert nem szeretem magamon a színes ruhákat.
3/17 Noren1989 válasza:
Azon gondolkoznék, h vajon Metionin -e az a làny...
4/17 anonim válasza:
Milyen a tested hozzá?
Van az a lánytípus, aki mindig feketében jár, váll alatt érő feketére festett, kiegyenesített hajjal. Szolizva.
Na azok a gyengéim. Nem a góth stílus! Hanem a hasonló: [link]
5/17 anonim válasza:
Az ég világon semmit.
Utcán főként én is abban vagyok
6/17 anonim válasza:
Ilyen a stílusa és kész...
Nincsenek ilyen előítéleteim
7/17 anonim válasza:
Igazából totál nem érdekelne :D De így hogy megfogalmaztad azért mindenképp érdekes elhatározás, de nem azért már gyász vagy ilyesmi, hanem hogy ez valami edgy tini cucc? Vagy miért szabsz magadnak egy ilyen fura szabályt?
9/17 A kérdező kommentje:
7. Csak imádom a feketét :)
2022. febr. 24. 20:28
10/17 anonim válasza:
Én is mindig azt hordok, egyszerűen nem szeretem magamon a színeket.
Néhány ember szokott megjegyzést tenni miatta, de az emberek nagyrésze szerintem pont keresztbe lesz@rja, hogy más mit hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!