Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti mit gondolnátok...

Lányok, ti mit gondolnátok vagy mi lenne az első benyomásotok ha látnátok egy fiút aki festi a körmét?

Figyelt kérdés
Szolid értelemben, igényesen, a lakkhoz passzoló ruhát vagy kiegeszítő eszközöket viselve, talán egy kis eye linert is, de nem feltűnősködve,( bar aligha lenne nem feltűnő :D ) a fiú elég feminin és félhosszú haja van lányos arccal, de mégis hetero. Egyszerűen csak szereti a körömlakkot. Gondolom nektek lányoknak leginkább a masculin fiúk/férfiak jönnek be nem?
2021. júl. 24. 18:54
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
46%
20 év alatti srácoknál divattá vált mostanában a körömfestés.. egyébként stílus függő,van akin elmenne de szerintem jobb ha nem festi
2021. júl. 24. 19:04
 2/30 anonim ***** válasza:
36%
Tele a világ ilyen elfuserált egyénekkel. Engem speciel az sem lepne meg ha bugyit hordana és melltartót. Virágot tűzne a hajába, kirúzsozná a pofáját, és naphosszat a tükör előtt illegetné azt a csoffadt testét, míg a szülei megszakadnak a munkába. Nem értem, miért nem lehet normálisan viselkedni, ember módjára.
2021. júl. 24. 19:08
 3/30 A kérdező kommentje:

1es: köszi hogy megosztottad a gondolataid :) mellesleg amúgy én szinte sosem látok fiút festett körmökkel. Megnyugtatna ha előfordulna :D

2es: normálisan viselkedni? Ebben a világban? Mi a normalitás definíciója? Senki sem az. Nézz csak körül mi folyik a világban. Mindennek nevezném csak normálisnak nem. Szerintem neked a világ egy kicsit fekete és fehér. Ezt most nem támadásnak szántam és értem is hogy mire gondolsz viszont az, hogy ki ad magára vagy ki hogy néz ki és mennyit tőrödik magával vagy mennyit nem, nem hozható összefüggésbe azzal hogy a szülei hogy, és mennyit dolgoznak. Ettől független dolgozhat sokat az, aki ad magára és sokat van a tükör előtt. Mindannyian elfuseráltak vagyunk különböző vágyakkal amikről nem feltétlen tehetünk viszont ha elfolytjuk őket hosszútávon abból probléma is adódhat. ha mindenki “normális” lenne elég unalmas lenne az élet.

2021. júl. 24. 19:25
 4/30 anonim ***** válasza:
60%
1 es vagyok, én már láttam néhány fiunál mostanában hogy festi,pk feketére valakinek jól állt🙊
2021. júl. 24. 19:29
 5/30 anonim ***** válasza:
Pl*
2021. júl. 24. 19:29
 6/30 anonim ***** válasza:
55%
Nekem tetszik ha illik az öltözködéséhez, de akkor már fekete körmök
2021. júl. 24. 19:32
 7/30 anonim ***** válasza:
35%

Jaj azt kihagytam hogy az eyelinered-re kíváncsi lennék:O

6os voltam

2021. júl. 24. 19:32
 8/30 anonim ***** válasza:
96%
Nekem nem jönne be ha valaki ilyen, de nem ítélkeznék úgy hogy nem ismerem.
2021. júl. 24. 19:41
 9/30 anonim ***** válasza:
52%
Én fiú vagyok és néha ki szoktam feketére festeni. Szerintem ne foglakozz azzal hogy más mit gondol róla, én se azért csinálom hogy a lányoknak tetsszen hanem azért, hogy nekem. Ne akarj senkiért megváltozni, sajnos elég ritka egyedinek lenni mostanában.
2021. júl. 24. 20:09
 10/30 A kérdező kommentje:

1-es: én is akarok látni 😬cseréljünk szemet egy kis időre 😀

6os: általában csak egy sima vonalat húzok mivel sminket nem hordok és a cicaszemes eyeline vagy a foxyline és társai csak sminkkel néznek ki igazán jól. Nekem meg csak annyi a szandékom hogy méglányosabbá tegyem az arcom ahhoz meg elég egy sima vonal. De egyébkent kipróbáltam sokfajtát. Nem egyszerű. Néha elsőre szépre sikerül de van hogy már elfáradt a kezem a megannyi probálkozastól 🤣a sima vonal viszont easy. személy szerint nekem a foxy a kedvencem és mindig azt csinálnám de sztem az az egyik legnehezebb 😕

Többiek: köszi hogy megosszátok velem a véleményeteket :)

2021. júl. 24. 20:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!