Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti mit gondolnátok...

Lányok, ti mit gondolnátok vagy mi lenne az első benyomásotok ha látnátok egy fiút aki festi a körmét?

Figyelt kérdés
Szolid értelemben, igényesen, a lakkhoz passzoló ruhát vagy kiegeszítő eszközöket viselve, talán egy kis eye linert is, de nem feltűnősködve,( bar aligha lenne nem feltűnő :D ) a fiú elég feminin és félhosszú haja van lányos arccal, de mégis hetero. Egyszerűen csak szereti a körömlakkot. Gondolom nektek lányoknak leginkább a masculin fiúk/férfiak jönnek be nem?
2021. júl. 24. 18:54
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
9es: igazad van. Én is próbálkozom így gondolkodni de valahol legbelül túl sokat foglalkozom azzal hogy mit gondolnak mások rólam 😕
2021. júl. 24. 20:23
 12/30 A kérdező kommentje:
Ez egy rossz szokás amiről le kell szoknom és egyszerűen csak szabadon érezni magam úgy, amilyen vagyok
2021. júl. 24. 20:24
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolom nektek lányoknak leginkább a masculin fiúk/férfiak jönnek be nem?"

Igen, nekem a klasszikus szőrös-izmos- katonás rövid hajú fiúk jönnek be, de attól még hogy nem tetszik a körömlakkos stílusod, nem bántanálak miatta.

2021. júl. 24. 20:49
 14/30 anonim ***** válasza:
84%
Azt csinálsz, amit akarsz, de ne lepődj meg, ha a nők 90%-a elhajt. A hetero nők leginkább a férfias férfiakat szeretik, nem azt, akivel együtt fonják be egymás haját meg festik egymás körmét.
2021. júl. 24. 20:52
 15/30 anonim ***** válasza:
70%
TEljesen egyetértek 14-el. A fiúk legyenek fiúsak, mert mi lányok ezért szeretjük őket. Ha lányos témákra vágyom, arra ott vannak a barátnők.
2021. júl. 24. 20:55
 16/30 anonim ***** válasza:
39%
#15 ezt nem értem a mai világban, miért nyomatják ezt a nemváltoztatós gendersemleges szarságot. A férfi attól vonzó, hogy férfias, a nő meg attól, hogy nőies. Ettől izgulunk fel egymásra, így teremtett minket a természet. Ha valaki ettől el akar térni, akkor térjen, de ne ez legyen már a norma meg ne akarják rámerőltetni, hogy még tetsszen is.
2021. júl. 24. 20:57
 17/30 Metionin ***** válasza:
Így semmi különöset. Max ha nagyon feltűnő sminkje lenne, gondolnám azt hogy biztosan sminkes vagy ilyesmi a szakmája.
2021. júl. 24. 21:13
 18/30 anonim ***** válasza:

A szemhejtus nekem sok es nem tudnam elhinni, hogy hetero. Vagy ha az is, transz.

Meg nem is tetszene...

Koromlakkot 20 ev alatti sracokon mostanaban en is latok, feketet meg pirosat. Hat nekem ez se jon be, de nyilvan te igy erzed jol magad, szoval, szeretnem elmeselni mit lattam lil pump instagram storyjaban egyszer... nos o is festi a kormeit, kapott erte hideget es meleget is, kirakott utana egy videot ahol annyit mondott, "igen festem a kormeim es ettol meg meg(szom) a kur(aitok) " na remelem a cenzura ellenere ertheto mit mondott :D

2021. júl. 24. 21:33
 19/30 A kérdező kommentje:

14-es. én a kiírásomban csak megemlítettem hogy hetero vagyok azért, hogy a lényegről a homofób kommentek ne tereljék el a figyelmet. már rég más lenne a téma ha ezt nem közöltem volna a kiírásban. mellesleg nem akarok kapcsolatot, nem kell nekem barátnő. vagy aszexuális vagyok vagy a libidómmal van valami gáz de én csak aféle "social xp-t" gyűjtök. érdekel hogy a lányokat mi vonza, és ha az ellentétét látják, arra is mi lenne a reakciójuk. sejtettem hogy a nagy része a férfias férfikat preferálják.

16os: egyetértek veled. a természet valóban így működik. semmi kétség.

18as: wtf :D az vicces. csekkolom is mindjárt, ha van valami még ebből fenn:D

2021. júl. 24. 21:58
 20/30 anonim ***** válasza:
Goth, darker, stb.
2021. júl. 24. 23:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!