Ha egy huszonéves, jóalakú nő térd körüli hosszúságú ruhákat hord általában, netán térd alá is érőt, mit gondolnátok róla? Természetesen nadrágot is hord. De ha szoknyát, ruhát vesz fel, a hosszabbakat kedveli.
Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 22:13
A kérdező szavazást indított:
Elég furcsa, ebben a korban minit kéne inkább hordania.
Néha elmegy a térd körüli hossz is, de inkább minit vegyen fel.
Ő dóga.
Öregasszonyos.
47 szavazat
2/9 Miss Endzsi válasza:
Én imádom feszülősben. Sokkal szexibb.
3/9 anonim válasza:
Én 19 évesként jobban szeretem a térdig, illetve az alá érő ruhákat és szoknyákat. Szerintem nem ciki, én ebben érzem jól magam.
4/9 anonim válasza:
Én 20 vagyok,térdig erő szoknyáim vannak, én fel nem vennék minit soha! Nekem nem tetszik, én nőies akarok lenni és elegáns, nem mutogatni akarom magam! Én kényelmetlenül érézném magam miniben
5/9 anonim válasza:
Megemelem a nem létező kalapomat, örülök, hogy még léteznek ilyen hölgyek.
Már csak az elegánsabb női öltözet futócipő társításával elkövetett stílustörését kellene elhagynia egyeseknek, és akkor készen is vagyunk.
#1 voltam.
6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem fehér tornacipővel rendben van. Sok fotót láttam mostanában ilyen párosításról, már teljesen hozzászokott a szemem ehhez. Utcán is láttam már, hírességről készült ilyen fotó, hogy ruha + fehér edzőcipő.
2020. júl. 4. 15:06
7/9 anonim válasza:
Attól még, hogy valaki híresség, simán felvehet két nem összeillő darabot. Szerintem egy fehér (vagy akármilyen) tornacipő inkább sportosabb, modernebb viselethez illik, szoknyához pedig inkább a nőiesebb darabok.
8/9 Metionin válasza:
Én pont annyit gondolnék, hogy ez tetszik neki.
9/9 anonim válasza:
Nekem mindig azt mondják, hogy cigánylányos :D amúgy szeretem a maxi szoknyákat de csak is szandállal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!