Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki ha nem hordok melltartót...

Ciki ha nem hordok melltartót munkahelyen sem?

Figyelt kérdés
Nem úgy kell elképzelni, hogy egy pólóban vagyok, hanem ha vastag pulcsiban, szerintem nem látható, hogy nincs rajtam.

#melltartó, öltözködés,
febr. 17. 12:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%

Nem az.Én sem hordok.Nyáron se.A hülye p.icsák amúgy is mekegnek,mert féltékenyek,a férfiak meg akkor is megakarnak dugni,ha van rajtad.De ldhet s te munkahelyeden tényleg nem erdékel senkit.

Ha neked így kényelmes,ne hordj.

febr. 17. 13:03
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Alapvetően nem lenne ezzel gond, de javaslom, hogyne a "szerintem"-ekre építs, mert sokszor tévednek, akik így vélekednek.
febr. 17. 13:12
 3/15 anonim válasza:
én hordok mert nagyobbít
febr. 17. 13:50
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Mérettől függ. Ha nagy, akkor a mozgádából azért látszik. Ha kicsi, akkor mindegy.
febr. 17. 14:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha max B kosár és tényleg nem észrevehető, akkor nincs benne semmi ciki télen sok ruhával.
febr. 17. 14:23
 6/15 Metionin ***** válasza:
100%
Mérettől és ruhától függ. Én se hordok, nincs mire és a bimbóm sem üt át. Max az veszi észre, aki figyeli és látja, hogy nem ütnek át a felsőmön a pántok.
febr. 17. 14:48
 7/15 anonim ***** válasza:
24%
Igen
febr. 17. 15:38
 8/15 anonim ***** válasza:
57%
#7 És azért ciki, mert azt írtad.
febr. 17. 16:09
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy kényelmes neked. Az a fontos. A többi meg kit érdekel?
febr. 17. 17:14
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen kis topot hordok, kényelmes, pántos, persze nem tart semmit, de melegít. Seamless melltartó néven fut.
febr. 17. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!