Munkahelyen milyen mélységig szólhatnak bele az öltözködésbe? Előírhatnak-e kötelező nyakkendő/melltartó viselést?
Figyelt kérdés
Ne azt írjátok, hogy mi a véleményetek a nyakkendőről, vagy a melltartó nélküliségről, mert nem ez a kérdés! (Légkondi van, elviselhető a nyakkendő). Engem a nyakkendő érint.#dressz kód #nyakkendő, melltartó
2023. jún. 28. 18:47
1/23 BlackSword válasza:
Ha van dressz kód, akkor igen...
3/23 anonim válasza:
Igen.
De ha nyakkendős munkakörben dolgozol, hogyan lehetséges az, hogy te ezt eddig nem tudtad?
4/23 anonim válasza:
Nyakkendőt simán előírhatnak. Melltartóról még nem hallottam, de ha LÁTSZIK hogy nincs rajta, akkor nyilvánvalóan nem felel meg a szerkó az irodai dresscode-nak és rászólhatnak.
5/23 anonim válasza:
Attól függ hol dolgozol és milyen beosztásban.
6/23 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék, hogy csekkolják, van-e valakin melltartó.
7/23 anonim válasza:
Még azt is előírhatják, hogy Pikachu-jelmezben dolgozz.
9/23 A kérdező kommentje:
#3 Szeptemberben kezdek dolgozni, eddig nyári, gyakornoki munkán nem volt elvárás, de az állandó alkalmazottak hordtak.
2023. jún. 28. 20:15
10/23 anonim válasza:
9.
Úgy értettem, ha valaki bekerül egy "nyakkendős" céghez, akkor kvalifikáltabb ez pedig feltételezi a dresscode ismeretét, legalábbis kevesebb rácsodálkozást.
Főállásúként, már a céget képviseled a megjelenéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!