Munkahelyen milyen mélységig szólhatnak bele az öltözködésbe? Előírhatnak-e kötelező nyakkendő/melltartó viselést?
Nem ellenőrzik. Ha látszik, hogy nincs a csajon, mert átüt a bimbi akkor tök jogosan kérik, hogy öltözzön fel normálisan. Ha a ruha anyaga-szabása-egyebei miatt nem látszik, akkor teljesen oké az öltözéke.
Tudod, alsógatyát sem kötelező hordani amíg nem látja senki, hogy nincs rajtad 3:)
De decensen van felöltözve, csak átüt a mellbimbója. Melltartóban is. Nem izomtrikóról van szó. Rendes, normális, nem szivacsos melltartóban az én mellbimbóm átüt, pláne légkondival.
Konkrétan erről beszélek. Semmi lyukacsos party girl outfitről nincs szó.
13.
Hacsak nem gogo-girlként dolgozol, akkor magadtól is lehetne annyi eszed, hogy nem flexelsz a bimbóiddal.
Gondolkozzálmár!
Én negyvenes nő vagyok. Sokáig nem viseltem szivacsos melltartót. Amikor a kilencvenes években fiatal voltam, még azt is meg lehetett tenni, hogy nyári ruha alá, hacsak nem volt nagyon vékony, áttetsző anyaga, nem volt muszáj felvenni alsóneműt. 2000 körül már illetlenségnek számított, ha a 35 fokban nem vettél fel egy vékony melltartót. De ez a szivacsos baromság nem volt. Télen pl. én szívesebben viseltem kombinét, csipkés atlétát a pulóver alatt. (Most is, ha nem olyan helyre megyek). Valóban, sok melltartón is átüt a mellbimbó, ha olyan az anyaga. Az elmúlt kb. 10 évben jött ez a hülyeség a szivaccsal. Annak ellenére, hogy én se tartom botránynak, ha átüt a melltartó, bizonyos helyekre én is csak szivacsosat veszek fel, pedig évekig irtóztam a szivacsos melltartótól.
A divatnál röhejesebb emberi jelenség nincs. Miközben nyáron sok nő olyan rövid nadrágot hord, hogy szó szerint kilóg a feneke belőle, szemérmetlennek tartják, ha valakinek, aki amúgy nincs kihívóan öltözve, átüt a blúzon a mellbimbója. De sajnos ehhez jobb alkalmazkodni (utálom a divatot amúgy), mert ez félreértésekre adhat okot, pláne, ha irodában vagy pedagógusként dolgozik valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!