Mit gondolnátok egy lányról aki csak feketében jár?
Figyelt kérdés
Szeretnék csak fekete ruhákba járni, viszont félek hogy azt gondolnák gyászolok meg ilyenek..2022. febr. 24. 16:49
11/17 Metionin válasza:
Hogy biztos neki se kell szarakodnia a mosással.
12/17 anonim válasza:
Semmit. Októbertől áprilisig mindenki vagy feketében, vagy farmerban jár. Abszolút nem lenne feltűnő.
13/17 anonim válasza:
En is csak feketet hordok. Egyszeru az oltozkodes es mindig izleses vagyok. Mosas is egyszeru.
Ritkan felveszek vmi mas szint.
14/17 anonim válasza:
Mármint hogy szerintem totál túl van dimenzionálva, hogy ez mennyire egyedi, vagy a tömegből kitűnő lenne és a falusi öregasszonyokon kívül bárkit is érdekelne… Az utcán sem lenne feltűnő senkinek, plusz kb 10/6 pályatársam kizárólag feketében jár, hogy “ne legyen tömeg”, vagy valami egyéb praktikus ok miatt. (Sokkal feltűnőbb, ha nem hordasz egyáltalán feketét, csak megjegyzem. :D) Nem 1960-ban élünk.
15/17 anonim válasza:
Semmit, én is 99%-ban azt hordok. Sose szóltak még be emiatt.
16/17 anonim válasza:
Azt hogy szereti a feketét.. Vagy hogy úgy van vele a fekete "vékonyít",és azért hordja.
17/17 anonim válasza:
Azt, hogy lehet, hogy rocker/metálos 😀
A feketét én is imádom amúgy, de nekem túl unalmas és egyhangú lenne nonstop azt hordani, úgyhogy vannak azért színesebb cuccaim is, de azok is a sötétebb fajtából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!