Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondolnátok egy lányról...

Mit gondolnátok egy lányról aki csak feketében jár?

Figyelt kérdés
Szeretnék csak fekete ruhákba járni, viszont félek hogy azt gondolnák gyászolok meg ilyenek..

2022. febr. 24. 16:49
1 2
 11/17 Metionin ***** válasza:
89%
Hogy biztos neki se kell szarakodnia a mosással.
2022. febr. 24. 21:23
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Semmit. Októbertől áprilisig mindenki vagy feketében, vagy farmerban jár. Abszolút nem lenne feltűnő.
2022. febr. 24. 22:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

En is csak feketet hordok. Egyszeru az oltozkodes es mindig izleses vagyok. Mosas is egyszeru.

Ritkan felveszek vmi mas szint.

2022. febr. 25. 05:54
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
Mármint hogy szerintem totál túl van dimenzionálva, hogy ez mennyire egyedi, vagy a tömegből kitűnő lenne és a falusi öregasszonyokon kívül bárkit is érdekelne… Az utcán sem lenne feltűnő senkinek, plusz kb 10/6 pályatársam kizárólag feketében jár, hogy “ne legyen tömeg”, vagy valami egyéb praktikus ok miatt. (Sokkal feltűnőbb, ha nem hordasz egyáltalán feketét, csak megjegyzem. :D) Nem 1960-ban élünk.
2022. febr. 25. 07:09
 15/17 anonim ***** válasza:
87%
Semmit, én is 99%-ban azt hordok. Sose szóltak még be emiatt.
2022. febr. 25. 12:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy szereti a feketét.. Vagy hogy úgy van vele a fekete "vékonyít",és azért hordja.
2022. febr. 25. 16:07
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy lehet, hogy rocker/metálos 😀

A feketét én is imádom amúgy, de nekem túl unalmas és egyhangú lenne nonstop azt hordani, úgyhogy vannak azért színesebb cuccaim is, de azok is a sötétebb fajtából.

2022. febr. 25. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!