Fehérben, vagy feketében vegyem meg?
Van egy cipő, ami nem más mint a Buffalo. ^°^
Egyszerűen szerelmes vagyok, de nem tudok választani, hogy fehér vagy fekete legyen. :\ Mindkettő nagyon bejön. Nyilván nekem kell választani, de engem érdekel más véleménye is. Úgyhogy légyszi szavazzatok arra, amelyik szerintetek jobb.<3
🤍Fehér: [link]
🖤Fekete: [link]
Attól függ milyen évszakban hordanad.
Én inkább nyáron hordok világosabb cipőt, tasszal-ősszel-télen sötétet(fekete a csizmám, sötétkék az átmeneti cipőm).
Jujj, ezert a cipoert mit fogsz itt kapni a beszologatos pasiktol xD
Amugy feketeben jobb szerintem, ugy extrabban nez ki. Nekem a piros-fekete-feher van meg, csak annak kicsit laposabb a platformja. Imadom a markat, a legkenyelmesebb sportcipo fazon, amit eddig hordtam :D
A fekete praktikusabb, viszont lehet, hogy a fehér jobban illik a ruháidhoz.
Nekem a fekete jobban tetszik, bár nem az én stílusom, ha másokon látom, akkor tetszik.
Szerintem nagyon igénytelen hatást kelt, bocsi. :(
Én egyiket sem venném fel, de a fehér talán jobban néz ki.
Nem szeretem, ha fehér egy cipő talpának a széle, mert nagyon hamar koszolódik. Ilyen szempontból jobb a fekete.
Egyébként meg válaszd azt, amelyik jobban illik a stílusodhoz, de ha anyagilag belefér, és lenne is mihez hordanod, akkor vedd meg mindkettőt.
De tényleg gondold végig, hogy lenne-e olyan outfited, amit szoktál is hordani, és csak a fehér, vagy csak a fekete jó hozzá. Ha valamelyikhez a kettőből nincs ilyen, akkor a másikat vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!