Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fehérben, vagy feketében...

Fehérben, vagy feketében vegyem meg?

Figyelt kérdés

Van egy cipő, ami nem más mint a Buffalo. ^°^

Egyszerűen szerelmes vagyok, de nem tudok választani, hogy fehér vagy fekete legyen. :\ Mindkettő nagyon bejön. Nyilván nekem kell választani, de engem érdekel más véleménye is. Úgyhogy légyszi szavazzatok arra, amelyik szerintetek jobb.<3

🤍Fehér: [link]

🖤Fekete: [link]

2022. márc. 20. 14:09
A kérdező szavazást indított:
Fehér legyen!!
Fekete jobb.
23 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

Attól függ milyen évszakban hordanad.

Én inkább nyáron hordok világosabb cipőt, tasszal-ősszel-télen sötétet(fekete a csizmám, sötétkék az átmeneti cipőm).

2022. márc. 20. 14:13
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Jujj, ezert a cipoert mit fogsz itt kapni a beszologatos pasiktol xD

Amugy feketeben jobb szerintem, ugy extrabban nez ki. Nekem a piros-fekete-feher van meg, csak annak kicsit laposabb a platformja. Imadom a markat, a legkenyelmesebb sportcipo fazon, amit eddig hordtam :D

2022. márc. 20. 14:21
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Én nem fogok beszólni pasiként, mert nekem is van Buffalo cipőm, nem is egy...:D Mellesleg nem könnyű választani. A fehér kicsit pimaszabb, de talán elegánsabb, ha lehet rá ilyet mondani, a fekete meg kicsit alibibb. Egyébként mind a kettő jó.
2022. márc. 20. 14:52
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Feketében jobb szerintem. Fehér cipőt sem illik minden párosításhoz felvenni, feketét pedig kb bármihez. Nem mellesleg tisztítani is egyszerűbb.
2022. márc. 20. 15:32
 5/14 anonim ***** válasza:
77%

A fekete praktikusabb, viszont lehet, hogy a fehér jobban illik a ruháidhoz.

Nekem a fekete jobban tetszik, bár nem az én stílusom, ha másokon látom, akkor tetszik.

2022. márc. 20. 16:24
 6/14 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem nagyon igénytelen hatást kelt, bocsi. :(

Én egyiket sem venném fel, de a fehér talán jobban néz ki.

2022. márc. 20. 16:37
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha vékony vagy akkor a fehéret, ha kövér akkor a feketét.
2022. márc. 20. 19:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem, ha fehér egy cipő talpának a széle, mert nagyon hamar koszolódik. Ilyen szempontból jobb a fekete.

Egyébként meg válaszd azt, amelyik jobban illik a stílusodhoz, de ha anyagilag belefér, és lenne is mihez hordanod, akkor vedd meg mindkettőt.

De tényleg gondold végig, hogy lenne-e olyan outfited, amit szoktál is hordani, és csak a fehér, vagy csak a fekete jó hozzá. Ha valamelyikhez a kettőből nincs ilyen, akkor a másikat vedd meg.

2022. márc. 20. 19:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
jajj ezt a cipőt én is néztem most 1 hónapja, imádom feketében, én mindenképp azt választanám, fehérben nekem nem is tetszik
2022. márc. 20. 23:59
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
bunronda de inkabb a fehert
2022. márc. 21. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!