Szerintetek melyiket éri meg jobban megrendelni most tavaszra, a Nike Air Force-ot vagy az Adidas Superstart? És fehérben vagy feketében?
Figyelt kérdés
2016. febr. 20. 21:34
1/9 anonim válasza:
Mindkettő tömegcipő,de inkább az Adidas Superstar-t.Nekem fehér alapon fekete csíkos tetszik :)
2/9 anonim válasza:
Én Nike párti vagyok fehérben. :)
3/9 anonim válasza:
Tömegcipő, tömegcipő, persze, hogy tömegcipő...A klasszikus cipők előbb-utóbb ezzé válnak :D Tavaszra inkább az Adidas, de Low verzióban egy fekete AF1 is jó választás lehet!
5/9 anonim válasza:
Fekete vagy fehér Nike Air Force :DDD
7/9 anonim válasza:
Tömegcipő? Hát nem tudom, itt a nyugat-dunántúli városkánkban, ami nem olyan kicsi, én még csak két ember lábán láttam, abból az egyik baromi pénzes, a másik pedig egy pénzestől kapta ajándékba, ráadásul nem is itthon. Annyira nem tömeg, mert nincs mindenkinek rá:) Superstart több ember lábán láttam, de azt sem annyira sokakon. Szóval szerintem azért nem tömegcipők éppenséggel hazánkban, egyik sem. Gondolom már megvetted, de az air force jobban kombinálható. :D
8/9 anonim válasza:
Tavaszra Superstar. Ha télre vennéd nyilván Air Force. Én már évek óta ezt a kombót hordom, így nem kell félévente cipőt vennem, hiába 1x drága.
9/9 anonim válasza:
Adidas tubular radial a tökéletes cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!