Fiatalok többsége (főleg nők) miért járnak talpig feketében?
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 13:55
1/37 anonim válasza:
Hogy legyen mivel foglalkoznod.
2/37 anonim válasza:
Mert így akarnak... neked mi közöd?
3/37 anonim válasza:
Ez nemcsak a fiatalokra jellemző. Pár évvel ezelőtt párommal egy megyeszékhelyi pályaudvaron voltunk nyáron dög melegben. A pályaudvaron lévő emberek 80%-a feketében és szürkében volt nyári kánikulában.
Egyébként ha megnézed a ruhaboltok egy része sötét színű. A mintás felsőket is fekete alapra nyomják, pedig fehéren is jól mutatna.
Ez tudatos befolyásolás lehet szerintem. Légy fekete és szürke, nehogy színes ruhákat merj hordani, ne legyél egyedi, inkább olvadj be a szürke-fekete embertömegbe.
Számomra a fekete szín elszívja az erőmet, így nem is hordok ilyet.
4/37 anonim válasza:
Igen, tudatos befolyasolas, tuti a háttérhatalom műve, szerencse hogy Mokányné Gizike Alsóretkesről átlát a szitán, őt nem bsszák át 😂
5/37 Metionin válasza:
Én pont hogy színes vagy pasztell cuccokat látok minden tinin. 16 éve csak feketét hordok, mert ez tetszik és emlékeim szerint csak ilyen 1-2 éves hullámokban terjedt el időről időre, hogy többen jártak feketében, mint az átlag.
6/37 anonim válasza:
Érdekes, én goth vagyok, és alig látok feketében öltöző embereket vagy olyan fekete ruhákat a boltban, amiket nem rontanak el valami csiricsáré agybajjal.
7/37 anonim válasza:
Ritkán vagyok teljesen feketében.De amikor szines ruhákat veszek fel,akkor meg kapom a magamét a hátam mögött.Szerintem mindenki azt a színt horda inkább,amit jobban szeret.
9/37 Metionin válasza:
6. Ugyanez, távolról megtetszik, odamegyek, leakasztom és erre tele van giccsel vagy Disney figura van rajta :D
10/37 anonim válasza:
Azért ilyen színű ruhákba járnak hiszen a fekete soha se megy ki a divatból és szinte minden színnel lehet jól kombinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!