Rocker és punk lányok! Ti szerettek néha ki öltözni?legyen az ünnep vagy bármi más alkalom? Gondolok itt arra,hogy csak feketében jártok? Suliban ing, vagy blúz, esetleg matróz blúz nem zavart titeket? Volt aki szerette?
A pózerezéssel meg a frusztrált nyomorultak foglalkoznak akik a kisebbrendűségi érzetüket fölényeskedéssel próbálják leplezni és próbálkoznak lealacsonyítani lehúzni a saját szintjükre másokat.
Nyilván nem a ruha teszi az embert de hagy ne az öltözködés által határozz már meg valakit.
Ha valakinek a fekete ruha tetszik meg a zenekaros cuccok akkor hordja azt. Nem értem miért nem lehet elfogadni azt, hogy mindenki szabad lényként azt hord amit csak szeretne amíg az nem sért semmilyen kisebbségi csoportot és nem közszemérem sértő. Szerintem semmi közöd mások kinézetéhez. A lealacsonyító véleményedet meg tartsd meg inkább magadnak.
Engem nem különösebben izgat mások öltözködése. kb 12 éves koromban kinőttem hogy bárkit ez alapján ítéljek meg.
Inkább foglalkozom a saját dolgaimmal mások ekézése helyet és hordom a sötét romantikával átjárt érdekes szabású dark cuccaimat. Ebben az a jó hogy kb bárhova felvehetem. Hétköznapra sem érzem túlzásnak de formálisabb eseményeken is elegánsan hat.
Nekem van egy csomó piros meg lila, meg kék cuccom.
Pl egy kék műszőrme kabátom, egy neonrózsaszín minim, nagyon sok selyem, flitteres-gyöngyös, bársony és csipke cuccom is.
Mondjuk én szeretem ezt a glam punk alstílust, egy jóadag deathrockkal, szóval az elegancia abszolúte része a koncepciónak.
Hétköznapra pl bársony zakó+farmer vagy miniszoknya neccharisnyával+zenekaros póló.
Volt baratnőim velemenye alapján tettem fel ezt a kerdést.
Köszönöm szépen valaszaitok.
2lany egymast izomból ostromolta.
Ki ilyen, ki olyan....
Jó magam gyerek korom óta,rocker vagyok.
(Az a bakancs és fekete ruhás fajta...
Majd 3év tized után rettenet sokat változtak a stílusok... lányok is....fiúk is...
Sajnos azt vettem észre a zenei ágazatok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!