Mindegy milye magassarkút veszek, nagy eséllyel ki fogok lépni belőle?
Figyelt kérdés
10-20 ezer körülit néznék. Nem tudom pontosan ezt a tamarist néztem ki. Valakinek van vele tapasztalata? Vagy milyet érdemes venni?
2021. jan. 2. 19:09
1/4 anonim válasza:
Vegyél olyat, amin van egy kis pánt keresztbe, abból 100% hogy nem lépsz ki.
2/4 anonim válasza:
Nemfeltétlenül.
Nagyon sokáig hordtam tűsarkú cipőket, csak direkt bújtam ki belőle
3/4 anonim válasza:
Nekem van egy hasonló fazonú Tamarisom, az anyaga ugyanez, csak a sarka alacsonyabb meg talán kicsit hegyesebb az orra (de nem az a klasszikus hegyes).
Épp ellenkezőleg, baromi szűk cipő, gyakorlatilag nem is tudom hordani 2-3 óránál tovább, mert széltében nagyon szorítja a lábfejem. Pedig egyáltalán nem extrém széles, inkább normál, de volt már olyan is, hogy keskeny volt valamelyik cipőbe. Szóval ha neked extra vékonyka lábad van, kifejezetten ajánlom.
4/4 anonim válasza:
Miért lépnél ki belőle? Vagy ez nem kérdés volt az elején, hanem kijelentés, tapasztalat? Nekem mindenesetre nem szokott ilyen problémám lenni. Biztos, hogy megfelelő méretű cipőket hordasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!