Mit szoktatok felvenni, ha nagyon ki kell öltözni egy hivatalos eseményre?
Fiúknak ugye gondolom teljes öltöny, ezért inkább lányok válaszát várom, de fiúk is válaszolhatnak. ^^
25/L
Kis fekete, elegáns csizma vagy szandál (az időjárástól függ). Ha nem annyira nagy esemény, vagy utána még rohannom kell, nadrágos szett is jó. Ez az, ami fix.
Aztán a helyzettől függően ékesítem még az összeállítást pár kiegészítővel, ékszerekkel, hozzá illő hajdíszekkel, és természetesen sminkelek is.
Nos én olyan helyre elvből nem teszem be a lában ahol szigorú dress code van megadva. Vagy ha kénytelen vagyok nagyon feszegetem a határait annak a bizonyos dress code-nak.. Az öltönyöktől, estélyiktől, egyéb elegánsnak vélt öltözetektől kiráz a hideg. És nem, nem azért, mert kényelmes típus vagyok. A megjelenésemre mindig figyelek. Csupán valamiért annyira elüt a stílusom mindenkiétől. :D Ők nem értenek engem, én nem értem őket.
Sajnos konkrét választ nem tudok adni a kérdésre, mert nem tudom itt megfogalmazni pontosan milyen öltözéket viselnék. Nem tartozom semmi féle stílus ágba.. Jó persze ha nagyon akarnánk be lehetne sorolni, de az sose lesz a teljes igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!