Nektek hogy tetszik ez a ruha?
Szerintem szép.
Én szeretem az ilyen finom, nőies darabokat.
Az anyaga szinte 100% poliészter, szóval nem tudom mennyire lehet kényelmes.
Attól függ hova mennék randizni, de ha egy elegáns vacsorára vagy egy jó kis jazz koncertre akkor felvenném.
28/N
Szerintem túl sokat takar, bár ha illik a személyiségedhez akkor rendben van. Egyébként egy nagyon szép ruha.
17/L
Gyönyörű!
Ez középkorú nőnek? :D
Huszonéves korom óta ilyeneket hordok, és SOHA nem gondolta még senki öregesnek az öltözködésem. Kilógok a sorból, ez tény, mikor a korombeliek szakadt farmerban meg egyenpolóban feszítenek. Az ízlés és a stílus nem kor kérdése.
Nem tetszik, túl sokat takar szerintem is.
Meg jobban szeretem testhez simuló ruhákat.
Köszönöm.
Várok még véleményeket.
Miért kell lepontozni a válaszom csak mert nem egyezik máséval?
Baromira nem azt állítottam hogy öreges, értelmezni tudni kéne. Ez egy nőies,finom darab és én nem tudom elképzelni huszonéveseken mert a mi generációnknak gyerekesebb vonásaik vannak mint mondjuk a szüleinknek ilyen idős korukban volt. Nyilván vannak kivételek, de a fiatalok zömének komolytalanul állna. Egy sikeres üzletasszony képe jelent meg előttem nem pedig egy 20onévesé aki most kezdte a nagybetűs életet.
Más véleményét is tudni kell elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!