Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nőként milyen gondolataitok/ér...

Nőként milyen gondolataitok/érzéseitek vannak a harisnyákról?

Figyelt kérdés

Trendinek számít, vagy olyan mint nálunk férfiaknak az öltönynadrág/stb., hogy nyilván csak olyan napokon húzzátok fel, amikor adni kell a megjelenésre (randi/interjú/stb.)?

Eddig minden barátnőmön iszonyat szexinek és vadítónak találtam őket (néha meg is leptem őket egy párral, néha meg ők leptek meg olyannal amit ők választottak), és mindig mozgatja a fantáziám hogy valójában milyen ruhadarabnak számít a nők mindennapjaiban

2023. jan. 10. 19:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
95%

A harisnya története a késői reneszánsz korig nyúlik vissza.Akkoriban a férfiak viseltek először harisnyát,(lásd filmekből: James Cook Kapitány,Mária Terézia, Nagy Katalin cárnő,stb)a nők meg hosszú szoknyát,vagyis nem volt szabad kilátszani a lábuknak.

Aztán ahogy az idő haladt,úgy alakult át a divat is.Ma már a harisnya a nők elengedhetetlen ruhadarabja.Szép tud lenni a harisnya,főleg ha megfelelő öltözékkel van kombinálva.A mai tinilányok ahogy én látom,inkább farmershorttal, tornacipővel hordják a fekete harisnyát,de nőkön is láttam már ilyet.

Én férfiként mindíg megbámulom a szép nőket,főleg,ha van rajtuk harisnya.A fekete,és a testszínű a legelterjedtebb.Mert vonzza a tekintetet,ez teljesen normális dolog szerintem.Ezért is írígylem a lányokat,nőket! Rajtuk jól mutat a harisnya bár hordhatnám én is,de nem lehet!

2023. jan. 13. 10:28
 22/28 anonim ***** válasza:
57%
Kedves utolso.. mierr nem hordhatod? En is hordom meg tavasszal is nem csK hosszunadrággal.
2023. jan. 13. 15:24
 23/28 anonim ***** válasza:
92%

22- es!

Tudod én a nejlonharisnyától azért idegenkedek, mert egyrészt elképzelhetetlennek tartom magamon,mint férfin.Másrészt meg túlságosan nőies kinézetű.Semmi kedvem magamat leégetni,meg az,hogy jól körberöhögjönek.De ez csak az én véleményem! Aztán gyerekként én is olyan kötött,pamut harisnyanadrágokat hordtam,amit a 8- as válaszoló állít!És ez megmaradt nekem felnőtt koromra is.Azt gondoltam,majd kinövöm,de nagy tévhitben éltem.Anyukám nem véletlenül adta rám a hideg időben ezeket a harisnyákat!Mivel szerinte a mackónadrág túl vastag,aztán ha ráhúzok a harisnyára egy zoknit, már dupla védelmet kapok a hideg ellen a lábamra.Mellette nagyon praktikus is tud lenni! És be kellett látnom,igaza volt,ezért van a ruhatáramban egypár pamutharisnyanadrág. Nem bírom se a jégeralsót, se más aláöltöző ruhát.Csak ez a harisnya jön be a mai napig.Ezért tartottam meg!

Tudom, hogy ferfiaknak is gyártanak nejlonharisnyát,nemegyszer olvastam már ezt itt a gyakorin. De el nem tudom magamon azt képzelni rövidnadrággal,halásznadrággal.A kompressziós harisnya az más tészta,a visszeres lábak miatt,már akinek muszáj viselnie.

Inkább számomra marad a nők bámulása,abban nincs semmi ciki!

2023. jan. 13. 17:48
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Én tavasszal, ősszel, télen csakis harisnyát hordok. Mondjuk nadrágot nemigen hordok. Viszont csak vékony feketèt. Test színűt annyira nem szeretem. Maximum tavasszal ha pasztell színű a ruhám. Télen dupla vékony nylont veszek fel:D Kisruhákkal, vagy midi szoknyával. Vintage stílusban. Oxford cipővel, magassarkúval, bőr bokacsizmával, csizmával, magas sarkú csizmával..stb. Szeretek nőiesen, elegánsan régies öltözködni. Harisnya mániás vagyok :D
2023. jan. 29. 17:36
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha a hagyományos lábfejes harisnyáról van szó akkor az tényleg ritkán van rajtam, csak ünnepekre meg különleges alkalmakra veszem fel és akkor is csak vékony testszínűt. Hétköznapokra lábfej nélkülieket szoktam felvenni, mivel több okból is praktikusabb. Például 3-4 napig is simán el lehet hordani mert nincs láb része és így elég csak a zoknit cserélni vagy ha pl tesihez le kell vennem a harisnyámat akkor se maradok zokni nélkül.
2023. febr. 12. 22:15
 26/28 anonim ***** válasza:
82%
én mindennap hordok harisnyanadrágot mivel szoknyába járok. márpedig szoknyához illik harisnyanadrágot felvenni. nekem tetszik jól érzem magam benne.
2023. febr. 23. 16:55
 27/28 anonim ***** válasza:
26-os! Még nyáron is? Nincs benne meleged?
2023. febr. 24. 16:04
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
27-es! nyáron ha kánikula van csak akkor nem veszek fel harisnyanadrágot. különben egy vékonnyal elvagyok. szerintem szoknyához illik harisnyanadrágot viselni.
2023. febr. 26. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!