Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nőként milyen gondolataitok/ér...

Nőként milyen gondolataitok/érzéseitek vannak a harisnyákról?

Figyelt kérdés

Trendinek számít, vagy olyan mint nálunk férfiaknak az öltönynadrág/stb., hogy nyilván csak olyan napokon húzzátok fel, amikor adni kell a megjelenésre (randi/interjú/stb.)?

Eddig minden barátnőmön iszonyat szexinek és vadítónak találtam őket (néha meg is leptem őket egy párral, néha meg ők leptek meg olyannal amit ők választottak), és mindig mozgatja a fantáziám hogy valójában milyen ruhadarabnak számít a nők mindennapjaiban

2023. jan. 10. 19:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%

Én nem hordok, azt hiszem utoljára 7 éves koromban volt rajtam, az évnyitón. Inkább leggingset (cicanadrágot) hordok helyette, neked az sokkal jobban bejön.

Egyébként nem számít elegánsnak, én rengeteg embert látok az iskolában egyszerűen egy szoknyával, hosszabb pulcsival, ilyesmivel.

2023. jan. 10. 20:32
 2/28 anonim ***** válasza:
78%
Gyűlölöm az érzést amikor rajtam van, mindegyik kényelmetlen és zavaró. Ha a páromnak nagyon tetszene, akkor néha felvenném a kedvéért, egyébként a gondolattól is ráz a hideg.
2023. jan. 10. 21:35
 3/28 anonim ***** válasza:
73%
Én sem szeretem, rajtam is utoljára 8-10 éves koromban volt, sulis ünnepségen.
2023. jan. 10. 21:38
 4/28 anonim ***** válasza:
69%

Nem szeretem, pláne a nejolnt nem. Alapvetően inkább nyáron hordok szoknyát, akkor ahhoz nem kell harisnya. Ha meg mégis vennék fel télen, akkor ahhoz meg vastagabb pamutot veszek. Szóval a nejlonharisnya a világ kb legfunkciótalanabb ruhadarabja. Hidegben kevés, melegben izzaszt. Soha nem hordok. Randira sem, minek?

Igen, interjú, munkahely ha olyan hogy megköveteli, akkor az az egyetlen értelme. De mikor irodista voltam is inkább szövet nadrágot hordtam.

Szexhez veszek fel amúgy néha combfixet, értem hogy ez kb minden férfinek bejön, de attól még tartom, hogy a hétköznapi ruhatárban teljesen felesleges.

2023. jan. 11. 00:41
 5/28 anonim ***** válasza:
53%
Hát testvér, ez még csak 4-ből 4, de én pont erre az eredményre számítottam sajnos. Ez eddig pontosan tükrözi a helyzetet... Sorstársadként én tökéletesen együtt érzek veled. 😩
2023. jan. 11. 04:45
 6/28 Metionin ***** válasza:
95%
Én szeretem őket de csak bizonyos fajtákat. És nem feltétlenül elegáns maga a harisnya, simán hordom ugyanazt az egyszerű fekete darabot hétköznapi ruhákkal és hivatalos eseményeken, oda megfelelő ruhákkal egyaránt. Őszintén szólva ahogy belegondoltam, a legtöbb harisnyámat pont elegáns helyre nem venném fel, mert sok közte az ilyen poénos mintás, cicás, csíkos, felemás szárú meg hasonlók. Ha elegáns akarnék lenni, visszafogott darabot választanék.
2023. jan. 11. 12:38
 7/28 anonim ***** válasza:
95%
Én is azt látom, hogy nem igazán népszerű ruhadarab.
2023. jan. 11. 14:00
 8/28 anonim ***** válasza:
94%
Én 45 éves nő létemre csak a nagyon egyszerűeket hordok.Sima 20-40 denest,feketét,vagy testszínűt.Nagyon hideg időben inkább leggingszet veszek a farmer alá.A mintás harisnyát álmomban se venném fel,valamiért idegenkedek tőle. Aztán arról nem is beszélve,hogy kislánykoromban anyum folyton azt a bordás kötött harisnyanadrágokat vette nekem,és olyan nem volt,hogy ne gyűrődött volna a térdemen.Tudta ,hogy rühellettem azt a harisnyát, de csak azért is olyanokat vett számomra.Hordhattam suliba,vagy télen a nadrág alatt.Ünnepségeken szinte kötelező volt,meleg időben szerencsére megtette egypár fehér zokni is.Az az egy dolog volt csak jó benne,abban a harisnyában,hogy kint a hidegben nem fáztam benne.12-13 évesen vett nekem először anyum nejlonharisnyát.Aztán,ahogy középiskolába kerültem,már kénytelen volt engedni,és inkább ideadta a pénzt,hogy vegyek magamnak olyan harisnyát,ami nekem tetszik.
2023. jan. 11. 18:00
 9/28 anonim ***** válasza:
71%
Egyszerűen imádom a lábaimat ezért mindig meglepem magam egy újabb darabbal. A legjobb benne , hogy éppúgy passzol egy tornacipőhöz mint egy magassarkúhoz. Abszolút univerzális viselet. Elegáns, divatos, és kényelmes is egyben, harisnyában nem lehet nem csininek lenni szerintem.
2023. jan. 11. 19:47
 10/28 anonim ***** válasza:
56%
Hoppá, javul az arány, van remény...
2023. jan. 11. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!