173 cm-67 kilosan annyira kovernek erzem magam, hogy neha kb. ongyilkos gondolataim vannak. Normalis?
Csak minimális túlsúly van rajtad. Vagy az sem, mert ha izmos vagy, teljesen jó ez a súly a magasságodhoz.
Inkább kezdj el mozogni, sportolni. Jobban fogod magad érezni és nem lesznek ilyen sötét gondolataid. Ráadásul a súlyod és az alakod is javulni fog tőle.
173 cm-hez ha lány vagy a 67 kiló nem sok, normális. ha fiú vagy akkor kevés. plusz nem tudjuk mennyi az izom és zsír %-od
én 172 cm vagyok és 51 kiló voltam tavaly. lefogytam 62-ről mert az akkori osztálytársaimat hallottam, hogy arról beszéltek mennyit híztam. aztán láttam hogy ez nem egészséges és előbb 55 kilóra híztam most kb 58 vagyok :) ne legyenek ilyen gondolataid, nem sok a 63 kg!
egyébként a testtömeg index kalkulátorral meg tudod nézni, hogy ez normális e. szerintem ez a 63 kg nem jelent még túlsúlyt, normál bmi értékre tippelnék.
Nem normàlis.
Testkép zavarod van.
Számok alapjàn nem lehet tudni hogy hogy nézel ki. Mindenki testén máshogy oszlik el a zsír.
Na meg az se mind1 hogy milyen a csontozatod!
Ha pedig tényleg " kövér" vagy, akkor ne öngyilkossági gondokataid legyenek, hanem mozogj, étkezz egészségesen, vàlts életmódot.
Ne a legkönnyebb utat válaszd!
Szerintem is hülyeség öngyilkosság gondolni, csak mert van egy kis plusz rajtad.
Én ennyi centivel vagyok 56 kg, az én csontjaimhoz ez a tökéletes. 63 kg-vél úgy néztem ki, mint egy töltött galamb. Barátnőm szintén 173 cm, 67 kg, de nagyon jól néz ki. Formás, izmos. Szóval nagyon nem vagyunk egyformák.
Sportolj, étkezz egészségesen és már meg is oldódott a dolog. Nem kell öngyilkossággal sajnáltatnod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!