Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nőként milyen gondolataitok/ér...

Nőként milyen gondolataitok/érzéseitek vannak a harisnyákról?

Figyelt kérdés

Trendinek számít, vagy olyan mint nálunk férfiaknak az öltönynadrág/stb., hogy nyilván csak olyan napokon húzzátok fel, amikor adni kell a megjelenésre (randi/interjú/stb.)?

Eddig minden barátnőmön iszonyat szexinek és vadítónak találtam őket (néha meg is leptem őket egy párral, néha meg ők leptek meg olyannal amit ők választottak), és mindig mozgatja a fantáziám hogy valójában milyen ruhadarabnak számít a nők mindennapjaiban

2023. jan. 10. 19:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%

Utálom, marha kényelmetlen, de hasznos tud lenni, így néha hordom.

Igen, szerintem is tud szexi lenni, leginkább a fekete harisnya.

2023. jan. 11. 20:50
 12/28 anonim ***** válasza:
70%
Imádom viselni őket, de legfőképp a párom miatt mert tudom hogy nagyon tetszik neki és ami neki tetszik az engem is boldoggá tesz.
2023. jan. 11. 22:03
 13/28 A kérdező kommentje:

Számomra örök rejtély marad egyébként (annak ellenére hogy fizikailag mennyire egyszerű egyébként: gyakorlatilag csak egy hosszú, áttetsző zokni vagy egy szilikon csíkkal és csipkével, vagy egymáshoz varrva és egy kis extra takarással a "privát részeknél"), de mégis mindig odavonzza a tekintetem ha látom egy nőn, a barátnőmön pedig egyszerűen nem tudok ellenállni a látványnak és a tapintásnak, szinte vonzza hogy megérintsem a lábait bennük, hogy masszírozzam a talpait egy fáradt nap után, vagy más, egyéb módon megérintssem (a többit a fantáziátokra bízom 🤭)

Leginkább az, hogy a legtöbb nő vajon tudja-e hogy vannak olyan pasik mint én is, akiket ezzel el lehet csábítani ha van egy kicsit is formás lábatok és felhúztok egy pár harit, vagy pedig teljesen csak hétköznapi viselet, olyan mint nekünk egy ing, vagy hasonlók

(Persze igencsak elfogult vagyok, nem mellesleg egy üveg bor után írom ezt az "ódát" a harisnyát viselő hölgyek felé, szóval... nézzétek el nekem 😁)

2023. jan. 11. 22:26
 14/28 Metionin ***** válasza:
95%
Nekem hétköznapi meg edzős viselet is, mivel balettozok és oda is harisnya kell. Igazából emiatt a saját harisnyás lábam a világ leghétköznapibb látványa. Szóval semmi extra, akkor már a combfix inkább ilyen pasizós cucc, főleg ha direkt kivillantja a csaj. Viszont egy ismerősöm is előadta már részegen, hogy a fekete harisnyás lábakra gerjed, úgyhogy gondolom vannak még mások is.
2023. jan. 11. 22:31
 15/28 anonim ***** válasza:
85%
Nekem abszolút itthoni viselet, mivel nagyon szeretek akár a tv előtt vagy netezés közben spárgában ülni, és az eddigi tapasztalataim szerint harisnyában lehet a legjobban spárgázni.
2023. jan. 11. 22:39
 16/28 anonim ***** válasza:
91%
Nekem semmi bajom vele, imádom hordani, de nejlon azt én is utálom. Csak a pamutot szeretem, de otthon szívesebben vagyok benne mint másba.
2023. jan. 12. 15:32
 17/28 anonim ***** válasza:
86%
Emlékszem gyerekkoromban mennyire utáltam, egyszerűen minden percet kínzásként éltem meg harisnyában, pedig gyakran rám erőszakolták a szüleim iskolába és otthonra is. Jó darabig nem hordtam, de érettségire muszáj volt harisnyát venni a szoknyához, vettem is egy sima testszínűt és ahogy felvettem egyből az az érzésem támadt hogy soha többé nem is veszem le, annyira jó érzés volt a lábamnak. Azóta meg konkrétan harisnyafüggő vagyok. Ha bemegyek egy fehérneműboltba, ki se jövök harisnya nélkül és amikor csak lehet mindig abban vagyok. Egyébként a testszínű a kedvencem azóta is.
2023. jan. 12. 16:43
 18/28 anonim ***** válasza:
47%
Mondd, hogy szingli vagy... 🙏
2023. jan. 12. 17:23
 19/28 A kérdező kommentje:

#17: A testszínűben nagyon tetszik (ha jól passzol a bőrszínhez, és a fénye se nem túl matt, se nem túl fényes: gondolom nem könnyű találnotok ilyet) hogy olyan mint egyfajta smink a lábatokon, vagy mintha Photoshop-ppal tökéletesre lenne retusálva, csak élőben 🙌🥰

Ha viszont vannak tetoválások, akkor pont hogy ront az összképen, valahogy tetovált lábakon a fekete néz ki a legjobban

Más színeket nem is igazán láttam eddig nőkön, pedig van a sötétbordó, mélykék, stb. amik nagyon elegánsak tudnak lenni nem áttetsző anyagból

2023. jan. 12. 19:01
 20/28 anonim ***** válasza:
32%
13. A legtöbb nő tisztában van vele, hogy van egy rakás hozzád hasonló harisnyafétises aki ennyire beindul tőle. + 1 ok amiért lehet utálni a ruhadarabot, azon kívül, hogy kényelmetlen.
2023. jan. 13. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!