Fiúk aki viselnek leggingset, hogy viszonyulnak hozzátok?
Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 08:04
51/59 anonim válasza:
A legging aláöltözet, felé mehet a rövidnadrág vagy a melegítő
52/59 anonim válasza:
Rövidnadrág? Azzal szépen néz ki..
Egyébként pont hogy nem aláöltözet a funkciója, hanem a szabad mozgás biztosítása.
E kettővel amit írtál 51-es pont az ellenkezőjét éred el.
53/59 anonim válasza:
én fecske gatyát szoktam felvenni bőr meggingshez
54/59 anonim válasza:
51 Te miről beszélsz ? A leggings egy unisex darab, nem kell fölé másik nadrág, csak max. egy kicsit hosszabb felső, de az ugyanúgy érvényes a nőkre is, mivel a leggings unisex, így a viselésének szabályai is vonatkoznak mindkét nemre !
55/59 anonim válasza:
Nem értem ezt a huza vonát a ffi és noi leggings között.
A ferfi bármilyen leggingset felvehet ami nem csipkés, élénk szinű, vagyis túlzottan nem nőies stílusjegyeket hord. Legyen az sima egyszerű nőinek, azaz már unisexnek mondott darab.
A ffi meggingsek, neha úgy néznek ki a viselőjén, mint egy 70 éves asszonyságon a bőre.
Lényegében itt összemosódnak a határok.
De a nemi szerv túlzott kidomborodása egyik nemnél sem előnyös. Bár a nőknél én nem bánom...
56/59 anonim válasza:
Ahogy mondtad, a leggings az UNISEX !!!!
58/59 anonim válasza:
57.
Szerinted a bő nadrágot viselő lányokat is b.zinak nézik?
59/59 anonim válasza:
57 miért ? ha jobb elmagyaráznád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!