Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk aki viselnek leggingset,...

Fiúk aki viselnek leggingset, hogy viszonyulnak hozzátok?

Figyelt kérdés

2022. okt. 21. 08:04
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
91%

Nem volt ffi leggins amit utcára is felvehettem volna. Amik vannak sportos fajták azok ugye sport ruházat, nem utcai viselet, és szolid fekete színűek , nekem sokkal jobban tetszett a metálfényűek,amin nincs semmi ami sportos fajtákon van.

Elég durva beszólásokat kaptam, a családomnak sem tetszett hogy ilyen fényesekbe jártam, nem is azért mert tapadós , hanem mert ronda a fényessége, olyan prolis.

2022. nov. 11. 08:11
 42/59 anonim ***** válasza:
100%
A családod kicsit "konzervatív", fogadd el, hogy te kicsit előre haladottabb vagy, ne foglalkozz azokkal, akik nem azok, még ha a családod akkor se !
2022. nov. 11. 09:03
 43/59 anonim ***** válasza:
80%

Én ezt hordom meg néhány feketét.Nyilván nem színházba ,moziba megy vele az ember:D

Még nem szólt be senki.

[link]

2022. nov. 11. 09:31
 44/59 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem teljesen hülyeség ez a férfi leggings. Sima egyszerű fekete ugyan olyan mind kettő vagy inkább mégsem a férfi leggings szerintem iszonyat. Én inkább nőit hordok ezerszer kényelmesebb..
2022. nov. 11. 09:41
 45/59 anonim ***** válasza:
89%
A leggings az unisex, szóval igen, olyan, hogy férfi vagy női nem nagyon van, vagyis van, ami kifejezetten az egyik nemnek készül, mert olyan helyen van megerősítve, de a sima leggings az unisex !
2022. nov. 13. 14:04
 46/59 anonim ***** válasza:
73%
45/ elvileg így van, de gyakorlatban inkább nőinek tartják, sport célból is rövidnadrággal fogadják el többnyire, a férfak alkatának kiemelése sajnos nem egyenrangú a nöivel.
2022. nov. 13. 16:02
 47/59 anonim ***** válasza:
88%
Lehet, hogy valaki így gondolja, én meg hordom ugyanúgy, mint a nők, mert nem tartom magam alacsonyabbra valónak, szóval erre bátorítalak, hogy ne foglalkozz te senkivel, hordjad bátran, mert egyrészt magadnak élsz, másrészt ha senki nem töri meg ezt a hülyeséget, akkor így fog maradni és nem kell várni, hogy majd más ! Legyél te az vagy te IS !
2022. nov. 14. 10:03
 48/59 anonim ***** válasza:
89%

44!

Teljesen igazad van, sok ruhában valamiért a férfiakat nem tartják emberszámban, mintha mi nem érdemelnénk meg a komfortérzetet, kényelmet.

De semmi baj, én ezért hordok nőinek elnevezett ruhákat.

47!

Egyetértek veled, ne is hagyjuk magunkat!

2022. nov. 14. 10:39
 49/59 anonim ***** válasza:
89%
Ti vesztek fel valamit a leggings alá?
2022. nov. 17. 06:48
 50/59 anonim ***** válasza:
86%
Ilyenkor vagy bélelt leggingset veszek fel, vagy veszek alá harisnyát. Mindt kettőt szeretem.
2022. nov. 17. 16:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!