Mondták is , vagy csak beképzeled? Mert nem mindegy.
Ami a kislányokat illeti, a most divatos bő szárú nadrágjaikkal, és nem az extra bőre gondolok, simán én is nézhetem homárkának őket.
Szerintem maradjunk ennyiben.
15.
Aztán minek rá rövid gatya?
Semmi értelme.
2022. okt. 25. 08:15
22/59 anonim válasza:
5-ös vagyok, hát igen ez a rövidgatya téma tényleg gáz, én soha nem veszek fölé, miért is vennék fel 2 nadrágot ? A nők sem vesznek, aztán látszik ott is bőven minden, szóval, ha ők megtehetik, akkor szerintem a férfiak is !
2022. okt. 25. 09:16
23/59 anonim válasza:
Főleg aláöltözettnek használom. A rövidgatyának van zsebe és eltakar eztaazt ami amúgy túlzottan kilátszik
2022. okt. 25. 09:17
24/59 anonim válasza:
5-22-es.
21 vagyok. Ez így van! Én is így gondolom.
A fit tv-n szoktam megmosolyogni a fiúkákat mikor a térdgatyáikban próbálnak lábemelést csinálni, mindég előtte húzogatja a szerencsétlen, azzal van elfoglalva.
Persze a csajoknál ilyen gond nincs mert ők nem utcai ruhában tornáznak.
2022. okt. 25. 10:25
25/59 anonim válasza:
Bocsi, hogy lányként írok a témához, de hátha érdekel 🙂
Nekem tök természetes, hogy leggings van egy pasin. Nem ettől lesz valaki más szexuális beállítottságú. Aki pedig egy ruháról ítél meg egy másik embert, az számomra szóra sem érdemes. Én is szeretem a kényelmes ruhadarabokat, és ez pont ilyen, szóval miért ne viselhetné egy pasi is.
2022. nov. 5. 19:33
26/59 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást!
24 voltam.
2022. nov. 6. 11:40
27/59 anonim válasza:
Na, még vannak akkor értelmes lányok, ezt jó tudni ;)
2022. nov. 6. 14:47
28/59 anonim válasza:
Én is szoktam néha-néha fekete leggingset hordani, engem is valamikor megtalálnak a boomer felfogású, változásra képtelen emberek. Leginkább a lepukkant, kommunista falvakban de értelemszerűen városokban is 1-2x. Szimplán el kell csak engedni, nem foglalkozni velük. Foglalkozz magaddal, ha kényelmes akkor azt viseled. Nincs benne semmi különös, leginkább sportnál szoktak rengetegen leggingset viselni. Én úgy gondolom, hogy leggings az egy unisex ruhatípus. Fittel mindenkire, úgy mint a farmer. Eléggé fura, hogy egyeseknek az a legfőbb problémája, hogy ki milyen ruhát visel. Főleg ha ezen verik magukat. Bárcsak ez lenne nálam a legsúlyosabb dolog, amivel foglalkoznom kellene.
2022. nov. 7. 19:20
29/59 anonim válasza:
“ leginkább sportnál szoktak rengetegen leggingset viselni.”
Ezen azért vitatkoznék.
Konditeremben hány férfit látsz benne?
A fit tv-n szintén.
2022. nov. 8. 11:12
30/59 anonim válasza:
Konditeremben? Sokan. Kinti szabadedzésben? Egyaránt. Biciklizésnél? Szintén. Fit TV-n? Nem tudom, nem nézek televíziót. De ha ennyire zavar téged #29-es, hogy egy férfi leggingset mer viselni, szimplán ne nézd őket. Tegyél úgy mint én, hogy nőket nézed inkább nem a férfiakat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!