Fiúk aki viselnek leggingset, hogy viszonyulnak hozzátok?
Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 08:04
11/59 A kérdező kommentje:
Én is viselem még hozzá tényleg sokat én is nagyon szeretem. Csak kíváncsi voltam hogy volt e esetleg valakinek ezzel kapcsolatban valami olyan rosszabb élménye. Vagy esetleg be szólása azért hogy leggingszet vesz fel.
2022. okt. 21. 15:54
12/59 anonim válasza:
Semmilyen rosszabb élményem nem volt még.
Én amúgy többnyire nem veszek alá semmit.
13/59 anonim válasza:
Legtöbbször én is otthon veszem fel, aláöltözőnek is szoktam használni. Főleg fekete színűm van belőle. Ha hideg van rá akkor veszek alá pl egy harisnyát is és akkor ugyan úgy fél szoktam venni. De a kérdésre válaszolva nekem sem volt semmi különös rosszabb megjegyzés ezért.
14/59 anonim válasza:
A nők rám se néznek!Azt hiszik b.zi vagyok.
15/59 anonim válasza:
Sporthoz viselem, de legtöbbször veszek rá egy rövidnadrágot
16/59 anonim válasza:
Én mindig leggingset hordok utcán mikor elmegyek boltba es hasonlok. Alája pedig tangàt.
17/59 anonim válasza:
14 es na látod ez a borzasztó.
Miért gondolja hogy b.zi lennél ezért. Hát némelyik ilyen picsát el zavarnám melegebb éghajlatra az biztos. Azt gondolja hogy ő belé nem lehetne bele kötni.... de hogy nem, de akkor meg neki álna feljebb...
18/59 anonim válasza:
Kitalalom: 1-13-ig az eredeti postolo valaszolgatott maganak. Nem uncsi?
19/59 anonim válasza:
Biztosíthatlak, hogy nem ő válaszol magának, mert nekem is volt ott válaszom és nem én írtam a kérdést, az, nehogy azt gondold, hogy csak egy ember normális ;)
20/59 anonim válasza:
Én is írtam ide hamarabb, úgy hogy biztos nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!