Kondiban is szerencsére egyre több férfinek jön meg az esze....
2022. nov. 9. 09:06
32/59 anonim válasza:
30!
29 vagyok.
Pont hogy nem zavar ha megjön az eszük, ahogy a 31-es írta, az zavar, hogy ezt a k.rva térdgatyát nem tudják lehántani magukról, és szerintem még a d.gásnál is rajtuk van. Mert strandon a vízben már látta mindenki, ott is abba mennek a vízbe.
Némelyik úgy fél a leggingstől mintha harapna.
A fit tv-t példának hoztam fel, ott is húzogatja a szerencsétlen a térd gatya szárát, hogy feltudja emelni a lábát..
2022. nov. 9. 11:13
33/59 anonim válasza:
31#Igen.Egy jó popsit én is megnézek.
23l
2022. nov. 9. 17:45
34/59 anonim válasza:
33.
De sok marha van aki lerontja a leggings nyújtotta szabad mozgást egy térdig érő gatyával.
Akkor nem látsz semmit.
2022. nov. 10. 11:24
35/59 anonim válasza:
Volt amikor hordtam,nőieket, fekete és színes fényeseket, nem jött be a csajoknak 😉
2022. nov. 10. 15:43
36/59 anonim válasza:
Ja és elég durva beszólásokat kaptam, nem vagyok meleg de sok homofób beszólást kaptam . Szóval hiába tetszett a leggings, nem tudtam hordani. Ez Magyarország .
2022. nov. 10. 15:50
37/59 anonim válasza:
Ne törődj másokkal, nyugodtan hordjad !
2022. nov. 10. 16:44
38/59 anonim válasza:
Már nem hordok, nem akarom a negatív beszólásokat tűrni. Sokaknak túlságosan is probléma ha egy pasi legginset hord utcán, de még sportra is, pláne ha feltűnő színű, fényű.
2022. nov. 10. 17:25
39/59 anonim válasza:
38.
Én 26 éve testépítek, és a fizikai erőnlét előnyét mindég élveztem az általad említett golyóérettekkel szemben.
Nekem nem mernek beszólni, bármit felvehetek, persze volt rá példa, hogy mögöttem hangosan véleményt alkottak, de nem gondolták, hogy meghallom, és pofin csapom a fiúkát!
A földön fekve már pici volt az arca…. És természetesen véres.😀
F.44
2022. nov. 10. 20:43
40/59 anonim válasza:
én 6 vagyok 36 hozzászoló nem megbántás ként irom nem szoktam senkit sem elöre megítélni de az egyik hozzászólásból azt írod nöi fazonú leggingst viselsz és aszt irod durva beszólásokat kapsz amit nem csodálom mert látják hogy menyire fényes nadrág és rád feszül nadrág azért férfi nem vesz fel nöi leggingst egy férfi vegyen fel férfi leggingst meg már az is kapható énis szoktam férfi legginst hordani engem k*rv*ra nem érdekel ki mit mond azok szémélyek tarcsák meg magunak sáját véleményüket ja és nézzenek maguk körül mi ellöt másra teszenek véleményt én biztos nem foglalkozok vele nekem véleményem de te ezért nem akarsz legginst hordni meg beszolnak neked aszt csak te tudhatod .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!