2022-ben komolyan van még olyan munkahely, ahol a harisnya része a dress-codenak?
Tehát kedves kérdező, te is legyél birka mint a 43-as.
Az ilyen bólogatók miatt tart ott ez az ország ahol.
Persze Csehországban ki tudtak meni az utcára a kormány ellen tüntetni.
Ha nálunk egy munkahelyen már megmondják mi legyen rajtad, és hajbókolsz akkor hogyan is várnák el hogy bármiért is kimennénk az utcára.
1956-tal kihaltak az igazi magyarok, ma már csak nyulak, és birkák vannak.
44!
Te tényleg beteg vagy!
Szerinted egy szintén van 56 és a harisnya kérdése?!
Talán “szinten”, de csak viszonyítás képpen írtam ki.
De ha gondolod jöhetünk közelebb is, a múlt héten tüntettek a cseh kormány ellen.
Ti meg egy ruha ellen sem mertek..
Már hogyne lenne.
Pont stewardess vagyok és igen, kötelező nemhogy a harisnya, de a teljes egyenruha szett viselése is tetőtől talpig (van, ahol még a cipőt is a cég adja és kis sapkát is fel kell venni). Sőt, kapaszkodj meg, még a sminket és a hajviseletet is megszabják. Mondjuk mindenkinek joga van szoknya helyett nadrágot hordani, ahhoz elég a bokafix.
Ezeket mind elmondták az elején kerek-perec. Tudomásul vettem azzal, hogy elfogadtam az állást. Ha nem tetszik, fel lehet mondani.
Barátnőm bankban dolgozik, ott konkrét egyenruha nincs, de előírás a fekete alsó (szintén lehet nadrág), testszínű harisnya, fehér, nem ujjatlan felső viselete.
Ez teljesen normális olyan helyeken, ahol ügyfelekkel/vendégekkel kell foglalkozni. A dolgozók a céget képviselik, professzionális megjelenés az elvárt, nem a saját trendikézése vagy épp igénytelensége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!