A munkahelyemen minden év végén tartanak egy rendezvényt a dolgozóknak, amin vacsora és bál is van egy komolyabb helyen. Tavaly elmaradt és most rendezik majd meg. A pasiknak kötelező a szmoking, a csajoknak elegáns ruha. Ezt felvehetem így?
Ez 1 nagyon csinos ruha.
Ez bőven "odaillik"
Hát ez nagyon olcsó, bazári. Én nem venném fel.
Ha muszáj, legalább ne fekete cipővel.
A 4-es az olcsót nem az árára, hanem a stílusára értette, szerinte zárt nyakú, földig érö fekete zsák lenne a kellöen erkölcsös öltözet - ne foglalkozz vele.
Szerintem is szép, erre alkalomra kifejezetten jó, de csak akkor, ha tényleg ilyen alakod és szép lábaid vannak.
Nekem is kicsit kínai ruhás beütése van, inkább a szabása miatt.
Nézz meg néhány Mystic day ruhát, sokkal igényesebben vannak kivitelzve, és nem is olcsók, ha már ez sem volt azü
A fekete cipőt én is cserélném, viszont írtad, hogy év végén (tehát télről beszélünk) aktuális. Nem biztos, hogy akkor ez a ruha a legjobb választás.
Nekem egyébként tetszik az ilyen fazon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!