2022-ben komolyan van még olyan munkahely, ahol a harisnya része a dress-codenak?
30.
Köszönöm a bíztatást, megnyugtatlak, hogy továbbra sem fogom hagyni az elnyomást.
Értsd már meg hogy úgy rendelkezel ahogy akarsz. A munkaadó meg eldöntheti hogy kellesz neki vagy sem. Nem értem a problémát.
Én pl egy kulturális intézményben dolgozok, roppantul elegáns lenne például leggingsben, kopott pólóban meg gumipapucsban képviselnem a munkahelyem egy rendezvényen. :DDDD
Vagy egy stewardess is profin nézne ki farmer-pólóban (arról nem beszélve, hogy milyen jó lenne úgy megpróbálni megkülönböztetni az utasoktól, pláne baj esetén).
32.
Pláne.
34.
Értsd már meg, hogy egy barommal aki kitalálja ezeket a formaruhákat csak úgy tudsz vissza vágni, ha összefogsz a kollégáiddal!
Nálam nem egy helyen működött.
Nem a ruhától fogsz jobban dolgozni, és a nők meg ha nem akarják ne mutogassák a lábukat kötelező jelleggel.
Akkor is elegáns ruhában járnék az említett eseményekre, ha nem lenne kötelező. Eszünk ágában sincs összefogni azért, hogy hadd legyünk toprongyosabbak. :D
Nyilván nem a ruhától dolgozunk jobban, de attól még továbbra is fontos szerintem, hogy a munkahelyemet ne úgy képviseljem mint egy csöves.
36.
Elég szegényes lehet a ruhatárad..
Csak ez a két verzió létezik benne?
A toprongy meg az elegáns?
Egy rendezvényre ill. ha ügyfelekkel, partnerekkel találkozol akkor vagy megfelelően öltözöl, vagy nem. Ez a két opció létezik. Semmi gond a ruhatárammal, sokféle ruhám van. :) Ezek közül dolgozni csak az elengánsabbakat hordom.
Mi a munkahelyre dolgozni járunk, nem önmegvalósítani meg szabadságharcolni.
38.
Az utolsó mondatoddal akár magad ellen is beszélhetnél, mert pont hogy a lényeget írtad le,
Dolgozni járunk be, nem divatbemutatózni!
Igényesen, ízlésesen és alkalomhoz illően öltözni szerintem messze nem "divatbemutató"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!