Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kis pushup ,vagy melltartó...

Kis pushup ,vagy melltartó nélküliség? Melyik a szexibb?🤔👙

Figyelt kérdés

Van egy ruhám amit imádok , szerintem melltartó nélkül is szuper ,de kis pushup mellett tökéletesnek érzem . Azon agyalok hogy melyik verzió lehet jobb férfi szemmel. Mert nyilván tudom hogy van akinek izgatóbb ha tudja hogy valakin nincs , főleg ha hideg van ugye...:D

De viszont a dekoltázs jobban mutat kis pushup-al.

A barátomnak mindenhogy tetszem 😄 De be leszek mutatva hamarosan a barátinak is,és azt szeretném hogy úgymond tudjon velem büszkélkedni. Ezért kérem a véleményeteket hogy melyik verzió lehetne jobb

Köszi szépen 🤗

#nők #szexi #melltartó #push-up #Melltartó nélküliség
2022. júl. 30. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
77%

Na, ezt mondom én is.

Attól még, hogy te izgulsz valamire, nekem nem kötelességem azt elrejteni.

És nem: ez nem jelent felhívást egy keringőre.

2022. júl. 30. 17:26
 62/71 anonim ***** válasza:
59%

A 70-es évek közepétől a 90-es évek közepéig/végéig az Operába is elmentünk melltartó nélkül.

A közelmúltban kétszer voltam a Zeneakadémián, sok fiatal nő volt melltartó nélkül. Oda is biztos a primitív putrisok járnak.

2022. júl. 30. 17:27
 63/71 anonim ***** válasza:
80%

Egyre többször járok melltartó nélkül. Itthon még nem sok nőt látok így, de Olaszországban, Portugáliában tavaly simán sokan voltak. Most majd Görögországba megyek, figyelni fogom, mi a helyzet, de úgy látom a mediterrán népek nem ilyen prűdek. Vagy itthon pl Waldorfeszten, annyira jó volt az a pár nap a sok gyönyörű fiatal hippi csaj között, akik szintén nem szégyellték a melleiket, meg úgy a testüket általában. Fiatalok körében kezd elterjedni, hogy nem hordanak, itt Bp-en legalábbis így látom. Már csak ezért sem, mert kb minden szép nyári ruha nyitott hátú, vagy váll nélküli, nem fogom egy otromba melltartóval elrontani (a pánt nélküli meg bizonyos méret felett nem marad fent). Ha egy ruha nagyon vékony anyagú, vagy világos színű, azt inkább meg sem veszem. De egy átlag ruhán nem látszik át a bimbó telibe, max aki direkt nézi, az látja, hogy csúcsosabb a mell rész. Télen meg azért nem hordok, mert egy pulcsim semennyire nem látszik át.

Igazából szép, nagy de feszes melleim vannak, akkor is megnézik, ha van rajtam melltartó. Úgyhogy ezt ne fogjuk már erre. Akinek bejön az úgyis megstíröli, akit nem izgat, az meg nem arra néz. A férfiak farka nem egyenlő az én mellbimbómmal, bár engem az sem zavar, mikor az teljesen kirajzolódik. Pl egy tréning nadrágban. Rengeteg ilyet látok, ahol én nem tudom van-e az adott pasin alsó, vagy nincs, de tisztán látom a farka körvonalait. De leszarom, nem nézek oda ha zavar.

Úgyhogy ha a melltartó nélküliség proli dolog, akkor vállalom. Mondjuk a két diplomámmal ritkán neveznek primitív prolinak, én is inkább nonkonformista modern nőnek tartom magam, aki szereti kényelmesen öltözködni. De felőlem lehetek proli is. Igazából tök mindegy, inkább vagyok proli, mint sápítozó kispolgár.

2022. aug. 1. 21:49
 64/71 anonim ***** válasza:
81%

#63 nagyon tetszett a válaszod.

remélem nem kapsz az erénycsőszöktől,

irigyektől negatív like-ot.

(főleg a prolizás volt másnál ami kiakasztott

pedig csak irigység)ment a zöld.

2022. aug. 1. 22:09
 65/71 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is ez a normális.

Talán majd elterjed ismét.

2022. aug. 1. 22:47
 66/71 anonim ***** válasza:
11%
64es, mire lennénk irigyek? Hogy valaki képtelen a társadalmi normáknak megfelelni?:-D
2022. aug. 2. 06:13
 67/71 anonim ***** válasza:
83%
#66 Rossz hírem van: a társadalmi normák változnak. Vedd figyelembe azt is, amit #62 írt!
2022. aug. 2. 07:36
 68/71 anonim ***** válasza:
84%

"a társadalmi normáknak megfelelni"

Csak az a kérdés, hogy nekünk miért a híresen prűd amerikai normáknak kéne megfelelni? Mikor pl. az európai normák sokkal megengedőbbek?

2022. aug. 2. 08:01
 69/71 anonim ***** válasza:
81%
Kit érdekel a társadalmi norma? 😃
2022. aug. 2. 08:31
 70/71 anonim ***** válasza:
81%
#66 nem tudtam hogy érettségi kell ahhoz rájöjjenek mire gondoltam: lógós ronda mellei vannak és irigykedik arra aki jól néz ki melltartó nélkül is.
2022. aug. 2. 09:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!