Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kis pushup ,vagy melltartó...

Kis pushup ,vagy melltartó nélküliség? Melyik a szexibb?🤔👙

Figyelt kérdés

Van egy ruhám amit imádok , szerintem melltartó nélkül is szuper ,de kis pushup mellett tökéletesnek érzem . Azon agyalok hogy melyik verzió lehet jobb férfi szemmel. Mert nyilván tudom hogy van akinek izgatóbb ha tudja hogy valakin nincs , főleg ha hideg van ugye...:D

De viszont a dekoltázs jobban mutat kis pushup-al.

A barátomnak mindenhogy tetszem 😄 De be leszek mutatva hamarosan a barátinak is,és azt szeretném hogy úgymond tudjon velem büszkélkedni. Ezért kérem a véleményeteket hogy melyik verzió lehetne jobb

Köszi szépen 🤗

#nők #szexi #melltartó #push-up #Melltartó nélküliség
2022. júl. 30. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is visszatetsző lenne. Figyelemhajhász, aki nem barátkozni jött, hanem villogni.
2022. júl. 30. 13:47
 52/71 anonim ***** válasza:
57%

50es, nem csak ha karcol csecsbimbója mint Lákátos Rozálindának a soron :-D

De a kérdezőről is elmond mindent, a kanja BARÁTAINAK lesz bemutatva neki meg a legfontosabb hogy hogyan legyen szexi...nem ribizli, áhh kicsit se :-D

2022. júl. 30. 13:48
 53/71 anonim ***** válasza:
41%
#40 igen másodlagos nemi jelleg. Ami mondjuk egy seggel egyen értékű. Baromora nem az arcszörzettel meg ilyen hülyesegekkel, amikről te beszélsz.
2022. júl. 30. 15:03
 54/71 anonim ***** válasza:
15%
#49 itt te vagy a hülye, ha nem tudsz különbséget tenni egy erotikusnak számító mell, meg egy ki aszott kéz között
2022. júl. 30. 15:05
 55/71 anonim ***** válasza:
49%

És az erotikusnak számító haj?

Megint csak képtelen vagy értelmezni a dolgokat, de hát ez van. IQ error.

2022. júl. 30. 15:09
 56/71 anonim válasza:
50%

"meg ilyen hülyesegekkel, amikről te beszélsz."

"Ami mondjuk..."

Nincs "mondjuk". Biológiai fogalmakat hoztál be, én leírtam a jelentését, ha már nem vagy vele tisztában. Ez létező fogalmak, hozzárendelt jelentéssel. Nem úgy működik, hogy a hasadra ütsz és akkor szerinted ez és ez az egy kategória.

[link]

[link]

De linkelhetsz te is forrásokat, ha már nekem magyarázod a bizonyítványt, kedves ad hoc professzor.

2022. júl. 30. 15:12
 57/71 anonim ***** válasza:
32%

54

Lábfétisről hallottál már? Na akkor mi számít erotikusnak?

2022. júl. 30. 15:14
 58/71 anonim ***** válasza:
49%

#54:

e szerint ugye a száj az nem erotikus.

Hát... te tudod.

2022. júl. 30. 15:22
 59/71 anonim ***** válasza:
33%

Also women:

Vajon miért tárgyiasítanak minket?

😂😂😂😂😂

2022. júl. 30. 17:05
 60/71 anonim ***** válasza:
93%
55 ha én azt mondom hogy a szempillára izgulok akkor mától le kell borotválnod hogy ne izgass fel vele?:-D
2022. júl. 30. 17:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!