A lányokat/nőket miért zavarja, hogy ha meglátják melltartóban meg bugyiban?
Nekem viszonylag nagyobb melleim vannak, ezért mindig olyan bikini felsőt választok aminek van felül is valami anyaga hogy ne mutasson olyan sokat. A melltartóim viszont nyilván normál melltartók amik dekoltáltak. A bikini alsóm normál bugyi, amúgy viszont tangát hordok.
Bikiniből és fehérneműből is ezer fazon van, nem mindegy melyik mennyit mutat.
A fürdőruhát arra találták ki hogy ne vegyél rá semmit, a fehérneműt (már amelyiket) meg arra, hogy más ruha alá vedd.
Ehhez hasonlóan, ha fürdőruhát veszek fel, akkor nem tervezek mást (mondjuk arra az időre amíg a strandon vagyok), míg a fehérneműt meg más ruhák alá veszem, és nem nagyon tervezem mutogatni.
De ha belehondolsz, ha nyár van és strandra mész, akkor se fürdőruhában meg papucsban slattyogsz a metrón, meg a városban, mert te most strandra mész. Pedig az fürdőruha.
Ha zavar, az azért van, mert nem vagyunk olyan kapcsolatban, hogy fehérneműben láss. Nem vagy a párom, nem vagy közeli barátnőm, nem vagy orvos, stb.
A fehérnemű és a fürdőruha pedig még mindig kettő teljesen más dolog.
Mert zavartak. Lásd eddigi válaszokat. Agymosás az egész. Ha van két ugyanolyan ruha, egyik fürdőruha, másik nem, akkor nincs különbség.
Engem nem zavar. Az se ha meztelrnül látnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!