Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A lányokat/nőket miért zavarja...

A lányokat/nőket miért zavarja, hogy ha meglátják melltartóban meg bugyiban?

Figyelt kérdés
A strandon nem zavarja, ha fürdőruhában megbámulják őket

2021. febr. 16. 11:18
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
87%

A beleegyezés hiánya.

Ha fürdőruhában van valaki, akkor általában strandon, parton tölti az idejét. Úgy készült fel, hogy őt láthatják abban a ruhában, amit választott.

Fehérneműben nem szoktunk a strandon mászkálni, tehát ha valakit fehérneműben látsz, valószínűleg olyan a helyzet, hogy nem egyezett bele, hogy lásd.

2021. febr. 16. 13:09
 12/55 anonim ***** válasza:
18%
Xd
2021. febr. 16. 15:20
 13/55 anonim ***** válasza:
48%
Engem szerencsére nem zavar,nem teszek különbséget, 41N
2021. febr. 17. 04:54
 14/55 anonim ***** válasza:
76%
Egy normális nőt zavar, ha idegenek megbámulják, legyen bármiben is. A magamutogatókat pedig természetesen nem zavarja, sőt, élvezik is.
2021. febr. 17. 07:12
 15/55 anonim ***** válasza:
70%

13 as. Klassz csaj vagy.

Igazság az, hogy ez csak egy berögződött dolog. Így fogadta el a társadalom. A fürdőruha az természetes, a fehérnemű pedig intim.

Elvileg sok különbség nincs. Így lett elfogadva.

Ma már olyan merész női fürdőruhák vannak, hogy hátulról nézve azt hiszi az ember, hogy nincs a nőn semmi.

Egyik másik többet mutat mint a fehérnemű.

A ffi aksóknál meg aztán tényleg semmi különbség, csak az anyaga más.

2021. febr. 17. 09:26
 16/55 anonim ***** válasza:
86%

"Egyik másik többet mutat mint a fehérnemű."

De épp ezt magyarázom, aki fogselymet vesz fel fürdőruhának, az maga döntött így, és tudja, hogy meg fogják nézni, hisz közterületre megy.

Gondolom nem a kérdező párja az, akit zavar, hogy a kérdező fehérneműben látja, hanem egy idegen ember.

Ha kimegyek a strandra bikiniben, az nem jelenti azt, hogy a postásnak fehérneműben fogok ajtót nyitni. Vagy akár hálóingben.

2021. febr. 17. 12:14
 17/55 anonim ***** válasza:
17%

Nana. Ezzel vigyázzunk.

Mert ha esetleg a postás a titkos szeretőd,és nem csak levelet hozott, hanem egy jó kemény vastag tollat is kapsz hozzá, akkor viszont igen.

😃😄😁

2021. febr. 17. 13:25
 18/55 anonim ***** válasza:
98%

Viccnek gyenge, a témához meg nem kapcsolódik.

De tudtam, hogy nem akarod megérteni.

2021. febr. 17. 17:13
 19/55 anonim ***** válasza:
81%

Strandon mindenki más is fürdőruhában van...

Egyébként én nem járok strandra, mert gusztustalan a testem, de fehérneműben sem szoktam flangálni, még otthon sem. Nem igazán van esélye senkinek, hogy úgy lásson, kivéve ha rámtöri a zárt ajtót a lakásban, ami mögött öltözni szoktam.

2021. febr. 21. 13:47
 20/55 anonim ***** válasza:
36%

"Gusztustalan a testem"

Hogy mondhatsz ilyet? Az ízlése mindenkinek más és más.

Mindenkinek más tetszik. Lehet, hogy lenne olyan férfi, akinek a szemében te lennél az Istennő. Te lennél az álomnő.

Nem szabad ilyeneket mondani magadról.

2021. febr. 21. 14:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!