Bunkóság lenne? Lattam egy molett holgyet sétalni, és ahogy sütött a nap a ruhájára, valahogy minden latszott alatta a bugyi, melltartó minden. Szoltam neki illedelmesen, es kozolte velem hogy milyen bunko vagyok és még nézem is őt. Hölgyek reakció?
Mindketten bunkók voltatok.
Kezdjük azzal, hogy TÉGED zavart az öltözködése. Neki nem volt baja vele, meg másnak se.
Ő meg tipikus bunkó volt, kár részletezni.
Szerintem zavarba jött, hirtelen csak így tudta lereagálni
44/N
Szerintem van az a "divatbaki" ami miatt érdemes szólni, mert látszik, hogy véletlen lett úgy a dolog... pl. ha a szoknya egy része véletlenül be lett tűrve a harisnyába, vagy ha WC-papír ragadt a cipőre, maszat van a fogában. Ha ilyen jellegű dolgot látsz, ami valszeg az elindulás pillanatában is így nézett ki, akkor nagy valószínűséggel vagy lesz.ja, vagy direkt öltözött így, és nem érdemes szólni... ő meg pont úgy volt vele, hogy neki így tetszik, de beszóltál neki és nézegetted.
Ráadásul azt pláne nem értem, hogy miért kellett kiemelned, hogy molett volt a nő, mert az ilyen szett a fitneszmodellen is elég közönséges viselet (vagy attól függ, mennyire gáz, hogy hány seggperverz férfinek áll fel a látványtól a farka?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!