Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kis pushup ,vagy melltartó...

Kis pushup ,vagy melltartó nélküliség? Melyik a szexibb?🤔👙

Figyelt kérdés

Van egy ruhám amit imádok , szerintem melltartó nélkül is szuper ,de kis pushup mellett tökéletesnek érzem . Azon agyalok hogy melyik verzió lehet jobb férfi szemmel. Mert nyilván tudom hogy van akinek izgatóbb ha tudja hogy valakin nincs , főleg ha hideg van ugye...:D

De viszont a dekoltázs jobban mutat kis pushup-al.

A barátomnak mindenhogy tetszem 😄 De be leszek mutatva hamarosan a barátinak is,és azt szeretném hogy úgymond tudjon velem büszkélkedni. Ezért kérem a véleményeteket hogy melyik verzió lehetne jobb

Köszi szépen 🤗

#nők #szexi #melltartó #push-up #Melltartó nélküliség
2022. júl. 30. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim válasza:
62%
15-ös, az én környezetemben még 40 éve sem igen járkáltak melltartó nélkül.
2022. júl. 30. 12:42
 22/71 anonim ***** válasza:
48%

Már a 80-as években is cikinek és közönségesnek számított melltartó nélkül mászkálni.

Persze bizonyos alsóbb körökben lehet hogy természetes volt, arról nem tudok nyilatkozni.

2022. júl. 30. 12:45
 23/71 anonim ***** válasza:
32%

Fura környezeted elehetett.

Amúgy sajnos a lepontozásokból is látszik, hogy ki a normális ember, és ki a divatot ész nélkül követő.

Ilyenkor mindig azt szoktam kérdezni, hogy az orrod például miért nem takarod?

Pedig az sokkal csúnyább is lehet, mint a melled!

Meg szoktam muszlim példát is hozni, ahol, ha a kendő alól kilátszik egy hajtincs, akkor bizony a férfiaknak feláll a farka.

TEHÁT akkor szerinted a hajad minden esetben takarni kell, különben putris vagy?

De ugyanígy Afrikában régebben mindenki meztelenül szaladgált, aztán mégsem kergették egymást a nap 24 órájában.

Tudod, ott volt illem.

2022. júl. 30. 12:48
 24/71 anonim ***** válasza:
64%
Nézd meg és nem bírja ki, hogy legalább a fickó barátai előtt ne rıbanckodjon 😂
2022. júl. 30. 12:49
 25/71 anonim ***** válasza:
31%

#22 Most sem ciki és sose volt, annak aki szép. Nem csak az egyszerűbb

rétegeknél akikről 22-es lenézően ír, pl. az Oscar gálán sem az egyszerűbb

réteg vonul.

2022. júl. 30. 12:50
 26/71 anonim ***** válasza:
48%

Azért azt is megkérdezném, hogy a férfiaknak miért szabad?

Pedig a bimbójuk pont olyan, mint a nőknek, ugyanúgy fel is állhat, csak ugye - a legtöbb esetben - kisebb.

De az a nő, akinek így néz ki a melle, szintén nem mutogathatja, míg a férfi simán!

Vagy szerinted a férfiaknak is melltartót kéne venni, hogy a hidegben ízléstelenül ágaskodó bimbóikat ne lehessen látni?

2022. júl. 30. 12:54
 27/71 anonim ***** válasza:
35%

A melltartó nélkül mászkáló nő az alsógatya nélkül mászkáló férfi női megfelelője. Sok férfi mászkál alsó nélkül, és az a réteg aki ezt megteszi, nem is feltétlenül érti hogy mi ezzel a baj. De nem baj, legalább ez a dolog különválasztva tartja a normális embereket az ilyenektől, legalább nem keverednek.

Igényes ember kerüli az igénytelent.

2022. júl. 30. 12:57
 28/71 anonim ***** válasza:
20%

26

Még a férfiak is vesznek atlétát az ing alá, hogy ne üssön át a bimbójuk. A nőké ráadásul jobban kidudorodik, húsosabb, magyarul mégszánalmasabb látványt kelt.

Ez az ágyba való a szaténfehérnemű alá, nem egy baráti összejövetelre.

2022. júl. 30. 13:00
 29/71 anonim ***** válasza:
28%

Befejezem a hozzászólást, mert negatív csúcsot döntött

mindegyik.Szóval aki gondolja sodorja fel a melleit

a térdéről gyüszmékelje egy melltartóba és értékeljen utoljára.

2022. júl. 30. 13:02
 30/71 anonim ***** válasza:
72%
20-as egy nőre,ha szereti a párja,mindig büszke.Nem csak a kinézetére,hanem az egesz nőre.Jó par egyszerűen öltözött,sok esetben tanult nőt ismerek,akik hordanak melltartót,nem akarnak villogni,de este mégis ketten hárman dugják.Meg vannak ennél cifrabbak is.És ezzel semmi baj,nem szólom meg őket,legfeljebb arra húzom a szám kicsit,aki előadja a szentet.Rám melltartóban és anélkül is büszke a párom,és nem csak azért,mert szép vagyok.
2022. júl. 30. 13:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!