Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kis pushup ,vagy melltartó...

Kis pushup ,vagy melltartó nélküliség? Melyik a szexibb?🤔👙

Figyelt kérdés

Van egy ruhám amit imádok , szerintem melltartó nélkül is szuper ,de kis pushup mellett tökéletesnek érzem . Azon agyalok hogy melyik verzió lehet jobb férfi szemmel. Mert nyilván tudom hogy van akinek izgatóbb ha tudja hogy valakin nincs , főleg ha hideg van ugye...:D

De viszont a dekoltázs jobban mutat kis pushup-al.

A barátomnak mindenhogy tetszem 😄 De be leszek mutatva hamarosan a barátinak is,és azt szeretném hogy úgymond tudjon velem büszkélkedni. Ezért kérem a véleményeteket hogy melyik verzió lehetne jobb

Köszi szépen 🤗

#nők #szexi #melltartó #push-up #Melltartó nélküliség
2022. júl. 30. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
58%
Jó, nyilván aki kulturálatlan, annak mindegy, hogy a csecsbimbója ordít a figyelemért 😂
2022. júl. 30. 13:24
 42/71 anonim válasza:
53%

37

A toka, sörhas és a csimpánzcsecs sem arra van, hogy tetszen valakinek. Csak simán olyan, azt kész. Azokat, ha jól tudom, nem kell elfedni, kibélelni.

2022. júl. 30. 13:28
 43/71 anonim ***** válasza:
30%

Csak a proliknak ordít.

Normális embert - ahogy írtam az afrikai példát is - nem az ösztönei visznek, hanem a nevelése.

Tudod, Afrikában volt egy ilyen illemszabály, hogy NEM NÉZÜNK A NŐK LÁBA KÖZÉ. (merthogy ott jól látszott a nuni).

Érdekes módon ezt az ottani emberek többsége képes volt betartani.

Hasonló van a naturista közösségekben is.

TE mire vagy képes?

2022. júl. 30. 13:29
 44/71 anonim ***** válasza:
0%

Ja, kérdező:

létezik melltartó nélküli pushup.

Ha neked csak az számít, hogy szexi legyen, akkor ez a legjobb megoldás.

A vetkőzést ilyenkor célszerű külön megoldani, különben a férfinak helyben lekonyulhat, csak szólok...

2022. júl. 30. 13:31
 45/71 anonim ***** válasza:
22%
Nem a proliknak ordít, hanem annak, akinek van szeme és ott lötyög a látóterében egy félig megkeményedett húsdarab, amit előtte lévő este a kanja harapdált, hogy végre elélvezzen.
2022. júl. 30. 13:32
 46/71 anonim ***** válasza:
30%
Akkor gondolom az se zavar senkit ha mától a férfiak nadrág és alsó nélkül mászkálnak, egy szál semmiben ha nekik az úgy kényelmes igaz? És remélem egyetlen egy nő se szól majd meg, hiszen nincs joga, nem értem miért is kell takargatni a péniszt. Ugyan olyan mint a mell. Nem igaz?
2022. júl. 30. 13:35
 47/71 anonim ***** válasza:
12%

Na igen.

Még egy ember, aki képtelen gondolkodni.

Ez van...

A kultúra megváltoztatása érdekes dolog, és általában elég lassú.

A melltartó kötelezővé tételéhez is kellett vagy 30 év, pedig ez nem óriási változás.

De amúgy lehetséges lenne, mindkét irányban.

2022. júl. 30. 13:38
 48/71 anonim ***** válasza:
33%

Ha az én haverom nője odaállítana melltartó nélkül, elkönyvelném...és nem pozitívan, onnantól pedig kerülném hogy egy társaságan kelljen mutatkoznom vele.

Bizonyos szint felett ez már kellemetlen.

2022. júl. 30. 13:42
 49/71 anonim ***** válasza:
54%

"akinek van szeme és ott lötyög a"

...a szája, amit előző este a kanja tömött.

TEHÁT akkor azt is takarnia kellene, nem?

Meg a kezét is, hiszen azzal rángatta a kanjának. Igen: két kézzel, hogy végre elélvezzen!

Hülye.

2022. júl. 30. 13:44
 50/71 anonim ***** válasza:
60%

"elkönyvelném...és nem pozitívan"

Ugyanezt okozza nálad, ha egy tisztességes kendő nélkül áll eléd, ami az összes haját takarja?

2022. júl. 30. 13:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!