Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek tényleg "putris"...

Szerintetek tényleg "putris" ez az öltözködés?

Figyelt kérdés
Az az szóval lány vagyok 16 éves, 163 cm, vékony, és én buggyos/lógos ruhákat szeretem, nem a szakatra/retkesre gondolok, hanem ami 2-3 számmal nagyobb a méretemnél, anyám sokat oktat hogy simulós ruhákat huzzak fel mert szép alakom van (állítása szerint) stb... de én az elöbb említett ruhákat kedvelem, abban érzem magam jobban, nem szeretem ha bámulnak vagy pl az építő munkások füttyögnek mint vmi proli szarok, vagy ha alapból megnéznek, kényelmetlenűl érzem magam tőle, de anyám szerint "putris" "csöves"-nak/nek nézek ki a méretemnél nagyobb ruhákban, szerintetek is putris ha egy lány a méreténel 2-3 számmal nagyobb ruhákat hord? Vagy anyám ennyire sznob?
2022. ápr. 16. 19:08
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Bár azt értem hogy "nincs szükségetek elfogadásra tőlünk" de akkor miért hiszed azt hogy mi nekünk szügségünk van a ti elfogadásotokra? Idézem: "örűljetek hogy ha mi elfogadunk titeket" oké hogy nem akarod hogy alacsonyabb rangúnak tekintsenek azért meg ezért de akkor te miért állítasz be minket alacsonyabb rangúnak?
2022. máj. 2. 10:29
 42/50 anonim ***** válasza:
63%

39!

Te eddig mit tettél le az asztalra?

Megkérdezhetem?

Amiket írtam azok nem lenézések, hanem tények.

2022. máj. 2. 14:54
 43/50 anonim ***** válasza:
47%

42.

Beletrafáltál!

Hallgat a kis félvezető.

2022. máj. 8. 12:33
 44/50 anonim ***** válasza:
90%
Miért hallgatnék? Nincs szükségem bizonygatni neked, itt egyedül neked vannak komplexusaid a munkád értékét illetően, ezt vetíted ki a fehérgallérosokra és veres itt magad.
2022. máj. 8. 20:05
 45/50 anonim ***** válasza:
47%

Na!

Itt van kis drága, de azt még mindég nem írta meg hogy ő mit tett le az asztalra..

2022. máj. 9. 14:17
 46/50 anonim ***** válasza:
47%
Erre a kérdésre nem tud mit válaszolni, hisz még az egyetemen melegszik, anyu-apu jóvoltából😄
2022. máj. 10. 10:29
 47/50 anonim ***** válasza:
61%

Tulajdonképpen voltam diákolimpikon is, most pedig tanulmányokat készítek elő országos egyetemi versenyekre - miközben többet és keményebben dolgozom, mióta lehet, mint ti egész életetekben. :)

De tudjátok, valakinek öröm arra gondolni a kékgalléros munka közben is, hogy egyszer kitörhet innen és valami valóban értékeset tehet az asztalra. :)))

Állapicsátokmeg-nek pedig üzenem, hogy hamarabb lejöttem anyuci szoknyájáról, mint ő 40+ éves férfi létére - a kommentjein áttekintve. :)

Az a kérdés, hogy ti mit értetek el. Hallgatom. :))

2022. máj. 10. 10:32
 48/50 anonim ***** válasza:

Itt lennék, bocsáss meg a távollétemért, én dolgozom..

Hát, ahogy nézem beletrafáltam, ismét egy az társadalom számára nélkülözhetetlen egyénnel van dolgom. :))

Én 44 éves vagyok 1991-ben végeztem a szakipari iskolában ahol lehetőségem volt két kétkezi szakmát elsajátítanom.

Az egyik a fűtés szerelés, azon belül inkább gázzal foglakozom, tehát vezetékek kiépítése és készülékek beüzemelése, karbantartása.

Illetve minősített láng és villamos ív hegesztő vagyok.

E két szakmámnak köszönhetem, hogy Budán sikerült kettő darab kertes családi házat vásárolnom, az egyik három szintes, a másik földszintes.

Van egy luxus autóm és egy rohangálós, illetve egy motorkerékpárom.

Az alja kétkezi munkámmal és a szégyenteljes szakmáimmal diplomák helyett, ennyit tudtam elérni.

Így mogyoróhéjban ennyi lenne.

Kíváncsi lennék, hogy majd te ennyi idősen hol fogsz tartani. Vajon még mindég egyetemi versenyeket szervezel..?

2022. máj. 12. 10:59
 49/50 A kérdező kommentje:

lol, vajon mi lesz majd itt hetvegen

az ekezetekert bocsi, angol billentyuzetet kaptam a tabletemhez.

2022. máj. 12. 14:23
 50/50 anonim ***** válasza:

#48:

Valahol írtad, hogy 44 éves vagy. Ezek szerint 12/23 évesen fejezted be a szakiskolát? :)

Amúgy nem anyagiakról volt szó, hanem a munkáról. Te abban alkottál úttörőt?

2022. máj. 12. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!