Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek tényleg "putris"...

Szerintetek tényleg "putris" ez az öltözködés?

Figyelt kérdés
Az az szóval lány vagyok 16 éves, 163 cm, vékony, és én buggyos/lógos ruhákat szeretem, nem a szakatra/retkesre gondolok, hanem ami 2-3 számmal nagyobb a méretemnél, anyám sokat oktat hogy simulós ruhákat huzzak fel mert szép alakom van (állítása szerint) stb... de én az elöbb említett ruhákat kedvelem, abban érzem magam jobban, nem szeretem ha bámulnak vagy pl az építő munkások füttyögnek mint vmi proli szarok, vagy ha alapból megnéznek, kényelmetlenűl érzem magam tőle, de anyám szerint "putris" "csöves"-nak/nek nézek ki a méretemnél nagyobb ruhákban, szerintetek is putris ha egy lány a méreténel 2-3 számmal nagyobb ruhákat hord? Vagy anyám ennyire sznob?
2022. ápr. 16. 19:08
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
De azért van aki érzékenyebb fajta és magára veszi hogy ő pl más és nem fogadják el néhányan, pl a haverom, és szerintem nem így kéne hozzáálni hogy "örűljetek ha mi elfogadunk titeket", én megmondtam hogy semmi bajom veletek mégis nekem álltál, csak az a kérdés hogy miért miközben én elfogadom és támogatom az lmbtq-t, szerintem semmi szükség nem volt erre.
2022. ápr. 27. 19:03
 32/50 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező!

Legalább tanultál az esetből.

Még ezeknek áll feljebb, a végén kiderül hogy mi vagyunk a génhibások nem is ők.

Eszem-fhaszom megáll..

Nem véletlenül ítélik el ezt az mlbtq fajtákat.

2022. ápr. 29. 11:13
 33/50 anonim ***** válasza:
0%

Nem áll feljebb nekem, szimplán nem értem, mégis ki szorul rá, hogy a pódiumról gáláns, öntömjénező gesztusokkal leereszkedjetek arra a szintre, hogy elfogadjatok minket? B*sszátok meg az elfogadásotokat, nincs rá szükségünk. Nem egy anonim fórumon fogja két random felhasználó eldönteni, hogy ez micsoda. Nem kell az atyai jóváhagyásotok azokhoz a dolgokhoz, amikhez nektek sem élmény, sem minőség szintjén lesz sosem hozzáférésetek.

Ja és aki nehezményezi a melegek és biszexuálisok jelenlétét kb bárhol, az ne adja elő a Himnusszal a nagymagyart szilveszterkor, ne olvasson Babitsot, Pilinszkyt, ne hallgasson Lully-t. Nem mintha ilyen kulturális termékek fogyasztását kinézném belőletek.

2022. ápr. 29. 14:00
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

Erről írtam az imént kérdező!

“ azokhoz a dolgokhoz, amikhez nektek sem élmény, sem minőség szintjén lesz sosem hozzáférésetek.”

Hááát köszönöm szépen, de az ilyen beteg élmények hozzáféréséből inkább nem kérnék..

“ ne olvasson Babitsot, Pilinszkyt, ne hallgasson Lully-t.”

Bocsáss meg de a kulturális termékek helyett inkább maradok a szakirodalomnál, az kézzel foghatóak és tényekre alapoznak.

Nem egy senki agyából kipattant gaszontalan ötletek.

2022. ápr. 29. 14:28
 35/50 anonim ***** válasza:
0%
Pilinszky teológus is volt, Babits pedig pedagógus, már meg ne haragudj. A felsoroltak mellett te vagy a senki, nem gondolod?
2022. ápr. 29. 14:44
 36/50 anonim ***** válasza:
33%

Teológus? Tehát buta. Az összes hívő buta ember számomra.

Gyenge, befolyásolható jellemmel megáldva.

És sok háború a vallásnak köszönhetően robbant ki.

Ha te ezt az embert élteted, akkor te is közéjük tartozol.

A pedagógus, vegyük például egy történelem tanárt, a történelem alig változik, tehát csupán egyszer kell bemagolni és tovább adni. Na bumm neki.

2022. máj. 1. 14:35
 37/50 anonim ***** válasza:
0%

#36:

Gyári munkás asszociációk a bölcsészettudományról, mi? :))

2022. máj. 1. 19:09
 38/50 anonim ***** válasza:
91%
Látom lenézed a kétkezi munkásokat, de ha ők nem lennének, a mérnökök hiába terveznének…
2022. máj. 2. 07:45
 39/50 anonim ***** válasza:
0%

Nem nézem le, csak eszkalálódott megint az ostoba kékgalléros buta ember frusztrációja a kommentben. Mi jogon kéred számon, hogy kit nézek le, ha már fixen három szakmát (és több identitást is) megsértettél?

Aki ennyire buta, arra nem tudok mit mondani. Meg is érdemli a sorsát, hogy ott van, ahol. Mielőtt romantizálod a saját szakmádat, elárulom - csak azért, mert egy türhő voltál -, hogy a semmi “egy ember dolgozik, négyen nézzük” lepkefing munkád pótolható és sosem fog akkora értéket képviselni egy műszakod sem, mint egy fehérgallérosé.

2022. máj. 2. 08:37
 40/50 A kérdező kommentje:
#33 érthető, viszont én nem úgy értettem hogy alacsonyabb rangúnak itéllek meg téged/titeket hogy elkeljen fogadni, bocsi hogy félreérthető voltam, abból csak azt akartam kihozni hogy mindenki egyenlő.
2022. máj. 2. 10:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!