Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek tényleg "putris"...

Szerintetek tényleg "putris" ez az öltözködés?

Figyelt kérdés
Az az szóval lány vagyok 16 éves, 163 cm, vékony, és én buggyos/lógos ruhákat szeretem, nem a szakatra/retkesre gondolok, hanem ami 2-3 számmal nagyobb a méretemnél, anyám sokat oktat hogy simulós ruhákat huzzak fel mert szép alakom van (állítása szerint) stb... de én az elöbb említett ruhákat kedvelem, abban érzem magam jobban, nem szeretem ha bámulnak vagy pl az építő munkások füttyögnek mint vmi proli szarok, vagy ha alapból megnéznek, kényelmetlenűl érzem magam tőle, de anyám szerint "putris" "csöves"-nak/nek nézek ki a méretemnél nagyobb ruhákban, szerintetek is putris ha egy lány a méreténel 2-3 számmal nagyobb ruhákat hord? Vagy anyám ennyire sznob?
2022. ápr. 16. 19:08
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
21%
Kellene esetleg fotó, hogy ezt el tudjuk dönteni(nő vagyok,nyugi), de egyébként elég sok nálam fiatalabb lányt látok bő pulcsiban/kabátban/nadrágban és azok kifejezetten jól állnak nekik szerintem. Van az a szint ami még belefér.
2022. ápr. 16. 19:19
 2/50 Noren1989 ***** válasza:
17%

Ideje lenne megtanulni, h mit is jelent a white trash.

Valszeg az vagy.

2022. ápr. 16. 19:23
 3/50 anonim ***** válasza:
77%
Eddig mit hordtál?
2022. ápr. 16. 21:03
 4/50 A kérdező kommentje:

#4 kb 13-14 éves koromtól hordok a méretemnél nagyobb ruhákat (akkor kezdet nőiesebb alakom lenni + még pubertás kor) elösszőr nem törődtem azzal hogy jól áll e nekem vagy szeretem e ezt csak kórosan el akartam rejteni a testem, közben keztem el rájönni hogy szeretem ezt a stílust és szerintem jól áll, és sokkal jobban érzem magam ezekben a ruhákban mint mikor anyám válogatta nekem az egyéb kis szoknyákat meg simulós felsőket stb... (nem azért mert hozzá szoktam, egyszerűen tényleg szeretem), és kb azóta piszkál anyám is 😅.

#1 bocsi a helyesírásomért fáradt vagyok és bevallom kis takony koromba nem figyeltem órán, ne érsd félre én ezzel most nem felvágni akarok, szerintem nincs is mivel, de ez egy tény, hiába szégyenlem, de próbálom bepótólni amit akkor elcsesztem.

#2 okés küldhetek ide fotót, de akkor az arcomat kihagyom, személyes okokból😅.

2022. ápr. 16. 21:31
 5/50 A kérdező kommentje:

2#

[link]

2022. ápr. 16. 21:34
 6/50 anonim ***** válasza:
76%
Én bírom, szerintem nagyon cuki tud lenni ez az oversized stílus 😀
2022. ápr. 16. 22:31
 7/50 anonim válasza:
61%
Nem putris egyáltalán, bár nem is nőies. De ebben a korban teljesen jó. Idővel úgyis változik majd a stílusod valamelyest. Mindenkinek fog.
2022. ápr. 17. 00:15
 8/50 anonim ***** válasza:
79%
2-es(mostmár első) vagyok, igen, ilyesmit képzeltem, ez szerintem nem a putris kategória, teljesen rendben van. Még megteheted, hogy úgy öltözz ahogy szeretnél, használd ki:D
2022. ápr. 17. 00:24
 9/50 anonim ***** válasza:
18%

Az biztos, hogy a jó pasiknak nem fogsz tetszeni. Én szeretek csinos lenni, mert szeretem a szexet. De látom neked ez nem fontos, akkor meg ne törődj mások véleményével.

Igaza van anyudnak.

2022. ápr. 17. 07:52
 10/50 anonim ***** válasza:
68%

Ez aranyos. Teljesen érthető, hogy nem akarsz feltűnést kelteni, amikor a felsorolt ösztönlényi entitások 12/13 éves kora körül az embernek megbolondulnak és ahogy megindul a másodlagos nemi jegyek kikerekedése, folyamatosan nyálcsorgatva bámulnak, füttyögnek, méricskélnek. Brutál taszító és egy kötőtűt kellene az ilyennek a retinájába b*szni, komolyan mondom.

Anyád viselkedése aggasztó. Ha neked diszkomfortos testhez simuló ruhát felvenni, ne legyen már erőszakos… Az első nagyobb szerelmednél, vagy gimi után úgyis változni fog még ez.

——

OFF: Noren, kipróbáltam tegnap a “szokásosodat”, de kóla nélkül. Férfiasan, ahogy illik. Hát kellett belőle vagy egy 3 deci, mire megütött, de akkor nagyon.😂

2022. ápr. 17. 09:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!