Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek tényleg "putris"...

Szerintetek tényleg "putris" ez az öltözködés?

Figyelt kérdés
Az az szóval lány vagyok 16 éves, 163 cm, vékony, és én buggyos/lógos ruhákat szeretem, nem a szakatra/retkesre gondolok, hanem ami 2-3 számmal nagyobb a méretemnél, anyám sokat oktat hogy simulós ruhákat huzzak fel mert szép alakom van (állítása szerint) stb... de én az elöbb említett ruhákat kedvelem, abban érzem magam jobban, nem szeretem ha bámulnak vagy pl az építő munkások füttyögnek mint vmi proli szarok, vagy ha alapból megnéznek, kényelmetlenűl érzem magam tőle, de anyám szerint "putris" "csöves"-nak/nek nézek ki a méretemnél nagyobb ruhákban, szerintetek is putris ha egy lány a méreténel 2-3 számmal nagyobb ruhákat hord? Vagy anyám ennyire sznob?
2022. ápr. 16. 19:08
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
25%
Biszexuálisként nőiesebben öltözködöm, mint a heterók 70%-a.😏🙄
2022. ápr. 24. 08:45
 22/50 anonim ***** válasza:
3%

De te gondolom nem vagy 16 éves mikor jobban kell figyelni a gyerek fejődésére.

Nálad sajnos becsúszott egy beteg gén, de van akinél ezt elő lehet idézni külső behatásokkal.

Én sem engedem a gyerekeimnek, hogy az ellenkező nem ruháit viseljék mert abban a korban vannak.

Felnőttként már azt tesznek amit akarnak, legfeljebb kitagadom őket ha szégyent hoznak rám.

2022. ápr. 24. 08:57
 23/50 anonim ***** válasza:
68%
Ha neked a külső dolgokon csúszik el egy gyerek nevelése, akkor már most megbuktál apaként/anyaként, az az igazság.
2022. ápr. 24. 08:59
 24/50 anonim ***** válasza:
68%

“Nálad sajnos becsúszott egy beteg gén, de van akinél ezt elő lehet idézni külső behatásokkal.“

Ezt pedig fejtsd már ki, kérlek. Hogy lehet egy gént “előidézni”? xD Betelefonálsz a TV2 telejósdába, vagy mi?

Kapásból van vagy 3-4 logikai bukfenc ebben az egy mondatodban.

2022. ápr. 24. 09:01
 25/50 anonim ***** válasza:
3%

Nálam a gyereknek mindenhogyan tökéletesnek kell lennie.

Mint írtam, addig amíg én tartom el az van amit én mondok.

Ami téged illet, hát… elég felcsapni egy biológia könyvet és sok választ találsz magaddal kapcsolatban, de nem sok pozitívum lesz közte, arra készülj.

Nehogy lelkileg leterheljen…

2022. ápr. 24. 09:10
 26/50 anonim ***** válasza:
95%
Sajnálom a gyerekedet.
2022. ápr. 24. 09:15
 27/50 A kérdező kommentje:

#20 megfogadnám a tanácsát ha szeretném azokat a fajta ruhákat, de mivel nem szeretem ezért ez van.

És nem vagyok lezbikus se biszex, egyszerűen ilyen a stílusom (semmi bajom a lmbtq-val)

#22 16 vagyok ha hiszed ha nem, és nem csúszott be nálam egy "beteg gén", és amit írtál... énis sajnálom a gyerekedet.

#26 egyetértek veled, itt szinte még te vagy a legnormálisabb.

2022. ápr. 24. 09:27
 28/50 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Te is azt igazolod ami ezen az oldalon dívik, annak van igaza, aki a kérdezővel fúj egy parazsat.

Nem meglepő, majd ha idősebb leszel akkor fogod tudni kezelni az ellenvéleményt, olyan formában, hogy talán még elnis gondolkozol rajta hátha van benne valami igazság is.

Amúgy nem neked írtam a beteg gént, hanem annak akivel most még nagy az egyetértés.

Nálad szerencsére nincs génhiba.

Ami a gyerekeimet illeti, leírtam hogy amíg nem kereső képesek, addig én mondom meg mi fog történni.

És! Fura mód, még egyet is értenek velem.

Jó nevelést kaptak, nincsenek beteges megnyilvánulásaik ezért nem aggódok értük és sajnálni sem kell őket mert mindent megkapnak azon a határon belül, hogy elkényeztetve sem legyenek.

2022. ápr. 26. 19:17
 29/50 A kérdező kommentje:
#28 félreérted, én nem írtam azt senkinek hogy "fú mennyire igazad van", és most is tudom kezelni az ellenvéleményt és ahogy az egyik ember írta lehet benne valami hogy így a meleg lányok öltöznek de ezt nem így kellet volna kiírnia, mert azokat is megsértette akik nem melegek de szeretik ezt a stílust "azaz aki nem lányosan öltözködik az nem normális", és ha támogatja ha nem az lmbtq-t akkoris valamennyire ez sértés nekik, hogy picit is más a stílusa az egyből meleg vagy lezbikus és ők akkor "nem normálisak", és ezt egy lmbtq-s ember ne vegye sértésnek, mert akárhogy nézzűk ez a világban tényleg nem egy normális dolog de az más hogy elfogadjuk e őket vagy nem, vagyis én ezzel nem bántani akarok valakit, én igenis elfogadom őket és támogatom, sőt még van egy meleg fiú haverom is és sokkal jobb barát mint más lányok, nem értem miért nem képesek elfogadni őket jó pár ember, mindenki megérdemel egy esélyt, és igen ez nem egy normális dolog és aki nem egyből a negatív oldalát nézi ennek a szónak az igenis elgondolkozik rajta és nem azt írja hogy homofób vagyok, szerintem nem kéne annak lennie senkinek, ahogy felűl is írtam mindenki megérdemel egy esélyt.
2022. ápr. 27. 17:01
 30/50 anonim ***** válasza:
0%
Miért kellene elfogadnotok minket? Mégis ki szorul rá erre? Örüljetek, ha mi elfogadunk titeket.😉
2022. ápr. 27. 17:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!